Tretjeligaši iz vzhodne skupine so sicer včeraj zaključili z uradnimi obveznostmi, kljub vsemu pa to za vse klub še ne pomeni konca sezone. Nogometaši Šmarja pri Jelšah so se tako danes pomerili z zagrebškim Dinamom, ki se na novo sezono pripravlja na Rogli, ter jim v skorajda že tradicionalnem pripravljalnem srečanju zabili tudi dva zadetka. Obračun se je sicer končal z izidom 2:5 v korist Zagrebčanov, ki so zaigrali v najmočnejši postavi, trener modrih Krunoslav Jurčić je v zasedbi pogrešal le Sammirja in Josipa Šimunića.


Dvoboj z udeleženci zadnjih dveh izdaj Lige prvakov si je na tribunah ogledalo okrog 700 gledalcev. Gostje iz Zagreba so sicer  že v 7. minuti vodili z 2:0, a se domačini niso predali in so v 15. minuti preko Davida Firšta, ki je zadel z glavo, vodstvo Dinama znižali, v 21. minuti pa je Goran Čuček zbrane navdušil z odlično izvedenim prostim strelom. Žoga je iz razdalje tridesetih metrov končala v golu pod stičiščem vratnice in prečnika. Gostje so sicer v nadaljevanju zadeli še trikrat in potrdili svojo vrednost. S tremi zadetki je blestel visoki Ivan Krstanović, v polno pa sta zadela še Domagoj Antolić in Duje Čop.

ŠMARJE PRI JELŠAH 2:5 DINAMO ZAGREB
Strelci: Firšt (15), Čuček (21); Krstanović (4, 7 pen, 72), Antolić (30), Čop (61)

Šmarje pri Jelšah: Pepelnak, Oparenović, Čuček, Vraničar, Drofenik, Mauher, Jančić, Neskić, Asllanaj, Firšt, Mraz. Igrali so še: Jesenko, Debelak, Čakš, Deučman, Zdovc, Štolcer, Šrimpf, Bevc, Jagodič, Žaberl, Pondelak, Stoklas. Trener: Ibrahim Neskić.
Dinamo Zagreb: Migliore, Vrsaljko, Jedvaj, Addy, Ibanez, Ademi, Beqiraj, Husejinović, Antolić, Krstanović, Kramarić. Igrali so še: Jajalo, Leko, Jedvaj, Perić, Pivarić, Ademi, Krstanović, Pamić, Brozović, Rukavina, Čop. Trener: Kruno Jurčić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Najboljša strelca Dobrovc bosta počivala vse do aprila

Znan je epilog medsebojnega obračunavanja Adriana Bloudka in Nicka Hanika Horvata, ki je z…