Tretjeligaši iz vzhodne skupine so sicer včeraj zaključili z uradnimi obveznostmi, kljub vsemu pa to za vse klub še ne pomeni konca sezone. Nogometaši Šmarja pri Jelšah so se tako danes pomerili z zagrebškim Dinamom, ki se na novo sezono pripravlja na Rogli, ter jim v skorajda že tradicionalnem pripravljalnem srečanju zabili tudi dva zadetka. Obračun se je sicer končal z izidom 2:5 v korist Zagrebčanov, ki so zaigrali v najmočnejši postavi, trener modrih Krunoslav Jurčić je v zasedbi pogrešal le Sammirja in Josipa Šimunića.


Dvoboj z udeleženci zadnjih dveh izdaj Lige prvakov si je na tribunah ogledalo okrog 700 gledalcev. Gostje iz Zagreba so sicer  že v 7. minuti vodili z 2:0, a se domačini niso predali in so v 15. minuti preko Davida Firšta, ki je zadel z glavo, vodstvo Dinama znižali, v 21. minuti pa je Goran Čuček zbrane navdušil z odlično izvedenim prostim strelom. Žoga je iz razdalje tridesetih metrov končala v golu pod stičiščem vratnice in prečnika. Gostje so sicer v nadaljevanju zadeli še trikrat in potrdili svojo vrednost. S tremi zadetki je blestel visoki Ivan Krstanović, v polno pa sta zadela še Domagoj Antolić in Duje Čop.

ŠMARJE PRI JELŠAH 2:5 DINAMO ZAGREB
Strelci: Firšt (15), Čuček (21); Krstanović (4, 7 pen, 72), Antolić (30), Čop (61)

Šmarje pri Jelšah: Pepelnak, Oparenović, Čuček, Vraničar, Drofenik, Mauher, Jančić, Neskić, Asllanaj, Firšt, Mraz. Igrali so še: Jesenko, Debelak, Čakš, Deučman, Zdovc, Štolcer, Šrimpf, Bevc, Jagodič, Žaberl, Pondelak, Stoklas. Trener: Ibrahim Neskić.
Dinamo Zagreb: Migliore, Vrsaljko, Jedvaj, Addy, Ibanez, Ademi, Beqiraj, Husejinović, Antolić, Krstanović, Kramarić. Igrali so še: Jajalo, Leko, Jedvaj, Perić, Pivarić, Ademi, Krstanović, Pamić, Brozović, Rukavina, Čop. Trener: Kruno Jurčić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Derbi Posavja v izdihljajih tekme pripadel Brežičanom, Drava ostaja na vrhu

Po tem, ko nas je pretekli vikend vreme oropalo treh tekem, je bil to soboto (z izjemo tek…