Tokrat predzadnji krog prinaša nekaj zanimivih dvobojev. Najbolj zanimivo bo vsekakor v Odrancih, kamor prihaja ekipa Beltincev.


Šmarjani bodo v tem krogu gostili ekipo Ljutomerja. Slednji so na zadnji domači tekmi sicer izgubili s ptujsko Dravo, a z minimalno razliko. Šmarjani pa so visoko premagali ekipo Tromejnika. Ti bodo v Kuzmi tokrat gostili ekipo Nafte 1903, ki bo jutri nastopila z novim trenerjem. Po slabih rezultatih je namreč odstopil dosedanji trener Imre Nemeth, ki ga bo nasledil Bojan Malačič. Domači bodo nastopili brez kaznovanega Mešiča.

Prvaki letošnje izvedbe, ekipa Dravinje bo gostovala v Slovenski Bistrici. Varovanci trenerja Sešlarja ne popuščajo, kljub temu da so si zagotovili naslov prvaka že pred nekaj krogi. V letošnji sezoni namreč še niso okusili grenkobe poraza, a nasprotno to velja za tokratne domačine, ki so doživeli že 16 porazov. V Šentjurju, ki so v prejšnjem krogu poskrbeli za presenečenje, ko so v Lendavi visoko zmagali, bodo nove točke iskali proti zadnji ekipi prvenstva Čardi. Tudi slednji so z ekipo Malečnika odigrali neodločeno in si po osmih zaporednih tekmah brez točk, znova priborili novo točko. Malečnik bo tokrat gostil ekipo Grada, ki je tudi poskrbel za manjše presenečenje, saj je remiziral z ekipo Rakičana.

Ostali dve tekmi bosta sila zanimivi. Prva bo odigrana v Odrancih, kamor prihaja ekipa Beltincev. Gostje bodo morali biti vsekakor pazljivi na najboljšega strelca prvenstva Gostana, ki bo tudi največja nevarnost za vrata gostov in prvega vratarja Vöröša. Ekipa Rakičana pa bo le nekaj kilometrov vstran gostila ptujsko Dravo. Domači bodo nastopili brez Alena Gerendaja. Ptujčani so si že zagotovili drugo mesto, a med ekipami Odrancev, Beltincev in Rakičana bo v zadnjih dveh krogih potekal ogorčen boj za tretje mesto.

Razpored 25. kroga 3. SNL vzhod:
ŠMARJE PRI JELŠAH – AVTO RAJH LJUTOMER
TROMEJNIK G-SUKIČ – NAFTA 1903
AHA EMMI BISTRICA – DRAVINJA KOSTROJ
FOSILUM ŠENTJUR – ČARDA MARTJANCI
MALEČNIK – GRAD

ODRANCI – AVTO ŠKAFAR BELTINCI
RAKIČAN – DRAVA PTUJ (sobota, 31. maj ob 17.30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji slovenski prvoligaš ostal brez igralcev

Koronsko leto 2021 se bliža koncu, s tem pa tudi čas prestopnega roka, ki stopi v veljavo …