Navijači in pristaši Mure so obžalovali še eno zapravljeno priložnost, saj njihovi ljubljenci tudi v četrtem poizkusu niso uspeli priti do skalpa enega od dveh največjih rivalov črno-belih. Lendavčani so po zmagi na Hotizi Muri pobegnili na pet točk prednosti, za petami soboške zasedbe, ki so jo ujeli Odranci, pa s petimi točkami ostajajo tudi Beltinci.


Moštvo aktualnega prvaka 3. SNL vzhod od poletja vodi legenda Mure Feri Cifer. Dolgoletni branilec Mure, ki je bil krajši čas tudi član lendavske Nafte, je bil zadovoljen s pristopom in prikazano igro svojih varovancev. Kljub zaostanku petih točk za drugim mestom v taboru Beltincev še ne mečejo puške v koruzo. “Zagotovo smo zadovoljni. Vemo, kdo je Mura in kakšne posameznike premore v svojih vrstah. Prišli smo igrati nogomet, to smo tudi dokazali, povedli smo, na našo žalost pa smo takoj zatem prejeli gol. Majhna nezbranost, padec osredotočenosti in nasprotnik nas je kaznoval. Na koncu moramo biti s točko zadovoljni, Mura je imela nekaj več priložnosti, a se je izkazal tudi naš vratar Kuzma. Trenutno za drugim mestom sicer zaostajamo kar precej, a se moramo osredotočiti na svojo igro, vsako tekmo bomo šli na zmago. Videli bomo, kam nas bo to pripeljalo,” je za SNPortal dejal gostujoči strateg.

Strateg žutih je nekaj besed namenil tudi povratniku po poškodbi, večkratnemu najboljšemu strelcu lige, Jerneju Tkalcu, ki se je na vrnil na zelenice in takoj zadel: “Že več let je najboljši strelec lige, brez njega težko zabijamo gole, to se je videlo tudi na prejšnjih dveh srečanjih. Danes je lepo izkoristil priložnost in ekipi pomagal do točke.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Primož Raj
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljša strelca Dobrovc bosta počivala vse do aprila

Znan je epilog medsebojnega obračunavanja Adriana Bloudka in Nicka Hanika Horvata, ki je z…