Znana je tudi sestava 3. SNL vzhod za tekmovalno leto 2013/14, kjer bomo v prihodnji sezoni spremljali štiri nove klube. Med tretjeligaši bodo znova igrali nogometaši Dravinje iz Slovenskih konjic, ki so v lanski sezoni med drugoligaši zasedli zadnje mesto. Tretjeligaški obračuni pa v prihodnji sezoni čakajo tudi prvake Pomurske, Štajerske in Ptujske lige: Nafto, Šentjur in Dravo.


Dravograjčani, kljub petemu mestu v minuli sezoni, ne bodo nadaljevali z nastopanjem med tretjeligaši. Koroška tako ostaja brez predstavnika na nivoju državnih tekmovanj, kar je vsekakor velika škoda za slovenski nogomet. Dravograd bo s tekmovanjem najverjetneje nadaljeval v Štajerski ligi, kjer jih čakajo obračuni s koroškimi klubi, Peco iz Črne, Fužinarjem iz Raven, Slovenj Gradcem ter Radljami. Po zaslugi izstopa Dravograjčanov so si obstanek med tretjeligaši zagotovili nogometaši Rakičana, ki je sicer sezono končal na trinajstem mestu.

V sezoni 2013/14 bodo v 3. SNL vzhod nastopale naslednja moštva: Dravinja, Odranci, Šmarje pri Jelšah, Agroservis Beltinci, Čarda Martjanci, Ljutomer, Tromejnik Kuzma, Malečnik, Slovenska Bistrica, Grad, Rakičan, Mladi upi Šentjur, Lendava 1903 in Drava Ptuj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Drava v lov na 2. SNL s povratnikom na klopi, spremembe tudi znotraj kluba

Ptujsko Dravo bo v boju za vrnitev med slovenske drugoligaše spomladi s klopi vodil Jura A…