V edinem sobotnem srečanju so nogometaši Črenšovcev doma ugnali Hotizo. Dobrih sto petdeset gledalcev v prvem polčasu ni videlo zadetkov. Zato pa so domači nogometaši že  v prvi minuti poskrbeli za veselje na tribunah, saj je Mario Skuhala povedel domačine v vodstvo, ko je izkoristil strel iz bele točke. V sedmi minuti nadaljevanja so domačini ostali brez branilca Darjana Hozjana, a kljub igralcu manj so uspeli minimalno prednost zadržati do konca srečanja. Črenšovci so se z drugo prvenstveno zmago zavihteli na peto mesto, Hotiza je z novim še tretjim letošnjim porazom zdrsnila povsem na dno lestvice.


Odranci so v derbiju kroga gostili ekipo Veržeja. Kar dvesto petdeset gledalcev pa po 90. minutah ni videlo zmagovalca. Srečanje so izjemno pričeli gostje, ki so povedli v 5. minuti, ko je domačega vratarja Darka Pršo ugnal Niko Vajda. Odrančani so šele tik pred iztekom rednega dela uspeli rezultat izenačiti, potem ko je točko domačim priboril rezervist Patrik Horvat. Obe ekipi sta z še drugim remijem v letošnji sezoni zadržali drugo in tretje mesto na prvenstveni lestvici.  

Nogometašem Polane doma ni uspelo poraziti Radgone, ki je v četrtem nastopu prišla še do tretjega neodločenega rezultata v prvenstvu. V 20. minuti srečanja so povedli Radgončani, ko je domačo mrežo zatresel Mitja Adam. Nogometaši Polane so uspeli rezultat izenačiti dobrih petindvajset minut pred iztekom srečanja, ko je najstrožjo kazen uspešno realiziral Rok Vori. Za Polano je to prvi remi v prvenstvu s katerim so zdrsnili na sedmo mesto, Radgona z tremi točkami ostaja na osmem mestu.

Tromejnik je doma proti Turnišču vknjižil prvo prvenstveno zmago s katero je pobegnil iz zadnjega mesta. Domačini so povedli že v 5. minuti igre, ko je gostujočega vratarja Bojana Ciguta premagal Matej Rogač. Gostje so rezultat izenačili dobrih petnajst minut kasneje, ko je izenačujoči zadetek dosegel Dražen Lazar. V tretji minuti nadaljevanja so domačini ponovno povedli, za novo vodstvo je še drugič mrežo gostov zatresel Matej Rogač. Le dve minuti so potrebovali gostje, da so rezultat ponovno izenačili, za novo izenačenje je poskrbel Aljoša Kovač. Dobrih dvajset minut pred iztekom rednega dela so domačini še tretjič uspeli pobegniti gostom, za novo vodstvo in zmago je zadel Gregor Bokan.

Že v sredo so nogometaši Ljutomera doma ugnali Grad, potem ko je sredi prvega polčasa zadel Kociper, zmago pa v nadaljevanju z dvema zadetkoma potrdil Brumen. Ljutomer z še tretjo zmago ostaja na vrhu lestvice.

Rezultati, 4. kroga 3. SNL vzhod:

Avto Rajh Ljutomer : Grad 3:0 (1:0)

100; Kociper 20`, Brumen 63`, 65`

Črenšovci : Hotiza 1:0 (0:0)

150; Skuhala 46`-11m

Odranci : Veržej 1:1 (0:1)

250; Horvat 89`; Vajda 5`

Polana : Radgona 1:1 (0:1)

200; Vori 67`-11m; Adam 20`

Tromejnik – Kuzma : Turnišče 3:2 (1:1)

200; Rogač 5`, 48`, Bokan 72`; Lazar 19`, Kovač 50`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Predzadnji vzhodnjaški krog sezone

Predzadnji krog tretje lige vzhoda je bil razpotegnjen na pet dni. Videli smo 28 golov, 33…