Po četrtem krogu v 3. SNL sever samo ekipa Vidma še ne pozna poraza. Videmčani so v tokratnem krogu gostovali v Zrečah, kjer so prišli še do četrte prvenstvene zmage s katero so ob stoodstotnem izkupičku trenutno sami na vrhu prvenstvene lestvice. Nekaj manj kot sto petdeset gledalcev je edini zadetek videlo v 13. minuti srečanja, ko je svojega vratarja Jako Purga premagal Timotej Drobinc. Zreče so s prvim porazom v letošnji sezoni zdrsnile na šesto mesto lestvice.


Do še tretje prvenstvene zmage so v Slovenski Bistrici prišli nogometaši Šmartnega. Dobrih sto petdeset gledalcev je v trdi tekmi videlo samo en zadetek. Tik pred iztekom rednega dela je domačega vratarja Tiborja Cajnka premagal gostujoči kapetan Tomaž Veler. Šmartno se je s tretjo zmago zavihtelo na drugo mesto, medtem ko so Bistričani s prvim porazom zdrsnilo na tretje mesto.

Nogometašem Dravograda tudi v četrtem krogu ni uspelo osvojiti točk, v Pesnici so Korošci doživeli nov poraz s katerim ostajajo na dnu lestvice. Pesničani so povedli po dobre pol ure igre, ko je gostujočega vratarja Primoža Kanduča premagal Matic Planinšek. Pesničani so v deseti minuti nadaljevanja uspeli svoje vodstvo povišat, ko je zadel Žiga Goljat. Pesničani so v 73. minuti še tretjič zatresli mrežo Korošcev, ko je Žan Marhold rešil vprašanje zmagovalca. Piko na i prvim trem točkam Pesničanov je s svojim drugim zadetkom v sodnikovem dodatku postavil Žiga Goljat. Pesnica se je z prvo letošnjo zmago zavihtela na sedmo mesto lestvice.

Celjski Šampion je doma pred svojimi gledalci pričakovano vknjižil nove tri točke proti Mons Claudiusu. Celjani so povedli tik pred odmorom, ko je gostujočo mrežo načel Nejc Plaznik. V enajsti minuti nadaljevanja je vodstvo Celjanov povišal Arjan Torra. Slabih deset minut zatem je še drugič na srečanju mrežo Marka Klasinca zatresel Nejc Plaznik. Dobrih deset minut pred iztekom rednega dela je končni rezultat s svojim drugim zadetkom postavil Arjan Torra. Monsi z novim še četrtim porazom ostajajo pri dnu lestvice z ničlo na svojem računu.

V edinem nedeljskem srečanju so nogometaši konjiške Dravinje gostili Pohorje in vknjižili prvo zmago v novem prvenstvu. Edini zadetek na srečanju je v 14. minuti dosegel Žan Napotnik, s čimer je zagotovil Konjičanom prve tri točke. Konjičani so se z zmago zavihteli na peto mesto lestvice, Pohorje je s prvim porazom zdrsnilo na osmo mesto.

 

Rezultati 4. Kroga 3. SNL sever:

Zreče : Videm pri Ptuju 0:1 (0:1)

140; Drobnic 13`-ag

Kety emmi Bistrica : Šmartno 1928 0:1 (0:0)

150; Veler 90`

Šampion : Mons Claudius 4:0 (1:0)

70; Plaznik 43`, 64`, Torra 56`, 80`

Tehnotim Pesnica : Avto Grubelnik Dravograd 4:0 (1:0)

80; Planinšek 33`, Goljat 55`, 91`, Marhold 73`

Dravinja : Pohorje 1:0 (1:0)

100; Napotnik 14`

 

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga sever

Dodaj odgovor

Poglejte še

3. SNL sever: Bistrica do zmage nad prvaki, Šampion ugnal Dravinjo

V za dnjem krogu severne skupine 3. SNL smo videli izjemno razburljiva srečanja, ki so pri…