V prihajajočem 6. krogu 3. SNL sever bodo vsa srečanja odigrana v sobotnem popoldnevu. Vodilni Videm pri Ptuju tokrat odhaja v goste v Slovenske Konjice k Dravinji. Videmčani, ki imajo še vedno stoodstotni izplen čaka zahtevno gostovanje pri Dravinja, ki je lačna točk, sploh po porazu pretekli vikend v Dravogradu. Videmčani igrajo zelo zanesljivo in strateg gostov Robert Hojnik bo zagotovo znal motivirati sovje fante, da bodo tudi v Konjicah naredili vse, da osvojijo šesto zmago. Glede na trenutno formo, so vsaj na papirju v vlogi favoritov gostje, a Konjičani igrajo pred svojimi navijači in bi nedvomno bili radi prvi, ki bi Videmčanom odvzeli točke.


V Slovenski Bistrici bodo domačini gostili ekipo celjskega Šampiona. Gre za srečanje tretjo in četrto uvrščenih ekip iz prvenstvene lestvice. Bistričani so v zadnjem krogu slavili v Rušah in igrajo boljše v gosteh, tokrat pa si želijo, da doma popravijo slabši vtis, ki so ga pustili ob porazu proti Šmartnemu. Celjani vsaj v gosteh še niso vknjižili tri točke, in tudi gostovanje v Bistrici bo zelo zahtevno, vsekakor Oskar Drobne računa, na dobro formo Arjana Torre prvega strelca prvenstva, a nekaj več bodo za točke morali pokazati tudi preostali igralci.

Vroče Šmartno tokrat odhaja v goste k Zrečam. Šmartno, ki nedvomno kot novinec v letošnjem prvenstvu skrbi za pozitivno zgodbo se po še četrti zmagi pretekli vikend nahaja na odličnem drugem mestu. Medtem Zrečanom ne gre vse po načrtih ob uvodni zmagi proti Dravinji, so v nadaljevanju nanizali dva neodločena rezultata in poraz doma proti Vidmu. Gostje bodo glede na letošnje predstave v Zrečah zagotovo velik zalogaj za domačine in nobeno presenečenje nebi bilo če bi Šmartno iz gostovanja odšlo s polnim izkupičkom.

V Pesnici prihaja ekipa iz dna lestvica, Monsi, ki so šele pretekli vikend osvojili prvo prvenstveno točko. Monse v Pesnici čaka še ena zahtevna naloga, a forma fantov izpod Donačke gore se dviguje, želja gostov je, da v gosteh osvojijo prve točke. Medtem so Pesničani pretekli vikend pričakovano klonili proti Vidmu v gosteh in iščejo drugo zaporedno zmago pred domačimi gledalci. V kolikor ponovijo Pesničani zadnjo domačo predstavo se Monsom ne piše nič dobrega.

Dravograjčani se po preteklem vikendu, ko so končno prišli do prvih treh točk v prvenstvu, tokrat odpravljajo v goste k Pohorju v Ruše. Pohorci so po uvodnih dveh točkah v nadaljevanju dvakrat klonili, nazadnje doma proti Bistrici, ter pokazali ranljivost tudi pred svojimi navijači. Medtem so Korošci po zmagi verjetno lažje zadihali, ter se v Ruše odpravljajo v upanju po drugi zmagi, katera bi jim zagotovo dala prepotrebno samozavest pred nadaljevanjem prvenstva.

Razpored 6. kroga 3. SNL sever:

Sobota; 22.09.2018              

16:00; Slovenska Bistrica; Kety emmi Bistrica : Šampion

16:00; Zreče; Zreče : Šmartno 1928

16:00; Pesnica; Tehnotim Pesnica : Mons Claudius

16:00; Slovenske Konjice; Dravinja : Videm pri Ptuju

16:00; Ruše; Pohorje : Avto Grubelnik Dravograd

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz 3. liga sever

Dodaj odgovor

Poglejte še

3. SNL sever: Bistrica do zmage nad prvaki, Šampion ugnal Dravinjo

V za dnjem krogu severne skupine 3. SNL smo videli izjemno razburljiva srečanja, ki so pri…