Sedmi krog v 3. SNL sever ponovno prinaša kar nekaj zanimivih srečanj. Vodilni Videm bo v zgodnjem nedeljskem dopoldnevu gostil ekipo Pohorja. Videmčani so pretekli vikend prvič v prvenstvu klonili proti Dravinji v gosteh, medtem ko so nogometaši Pohorja vknjižili še tretji prvenstveni poraz doma proti Dravogradu. Videmčani glede na trenutno formo iščejo še šesto zmago s katero bi ostali na vrhu lestvice, medtem ko bi Pohorje bilo verjetno zadovoljno že s točko.


V drugem nedeljskem obračunu bo drugo Šmartno gostilo osmo Pesnico. Šmartno je zagotovo v tej sezoni ena izmed ekip, ki je do sedaj najbolj presenetila z dobrimi predstavami, medtem ko enako za Pesničane ne moremo trditi. Šmartno bo doma pred svojimi gledalci zagotovo lovilo nove tri točke s katerimi bi se ob morebitnem spodrsljaju Vidma lahko zavihtelo tudi na vrh lestvice.  Pesničani so pretekli vikend doma remizirali proti Monsom, in glede na trenutno formo, nebi bilo presenetljivo če bi se iz Šmartnega vrnili sklonjenih glav.

Tretjeuvrščena Bistrica se tokrat odpravlja v goste razigranemu Dravogradu, ki je kot kaže le ujel pravo formo. Dravograjčani so v seriji dveh zaporednih zmag in ob slabem začetku so na Koroškem lačni novih točk. Bistričani sicer ne bodo lahek zalogaj, saj v letošnji sezoni igrajo zelo zanesljivo, čeprav so v zadnjem krogu doma priznali premoč celjskemu Šampionu. V Dravogradu se nam obeta zelo zanimiva nogometna predstava, kjer izrazitega favorita za tri točke ni.

Zadnjeuvrščeni Monsi bodo pod Donačko goro lovili prvo zmago proti gostom iz Slovenskih Konjic. Konjičani so v zadnjem krogu doma na kolena spravili vodilno ekipo Vidma, ter zagotovo v Rogatec prihajajo samozavestni v lovu na tretjo prvenstveno zmago. Medtem so Monsi po izjemno slabem začetku le pričeli z nabiranjem točk, v domačem taboru si nedvomno želijo treh točk, a bodo morali pokazati največ v tej sezoni v kolikor se želijo na koncu veseliti.

Celjski Šampion bo na Olimpu gostil Zreče. Gre za dvoboj četrte in šeste ekipe iz prvenstvene lestvice. Celjani so pretekli vikend pokazali svojo moč v Slovenski Bistrici in vpisali še tretjo zmago, medtem ko so Zreče doma osvojile točko proti Šmartnemu. V obeh taborih računajo na pozitiven rezultat nekaj več možnosti pa zagotovo imajo Celjani, ki bodo naredili vse, da izkoristijo prednost domačega igrišča.

Razpored 7. Kroga 3. SNL sever:

Sobota; 29.08.2018

16:00; Dravograd; Avto Grubelnik Dravograd : Kety emmi Bistrica

16:00; Rogatec; Mons Claudius : Dravinja

16:30; Celje; Šampion : Zreče

Nedelja; 30.08.2018

10:30; Videm pri Ptuju; Videm pri Ptuju : Pohorje

16:00; Šmartno ob Paki; Šmartno 1928 : Tehnotim Pesnica

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz 3. liga sever

Dodaj odgovor

Poglejte še

3. SNL sever: Bistrica do zmage nad prvaki, Šampion ugnal Dravinjo

V za dnjem krogu severne skupine 3. SNL smo videli izjemno razburljiva srečanja, ki so pri…