Tudi v severni skupini 3. SNL sever bo na sporedu drugi prvenstveni krog. V Celju bo domači Šampion gostil ekipo Dravograda. Oboji so prvenstvo odprli bistveno slabše od pričakovanj, Celjani so v gosteh pri Pohorju remizirali, medtem ko so Dravograjčani doživeli pravi debakel doma proti Šmartnemu. Tako v obeh taborih upajo, da tokrat prikažejo več, ter pridejo do polnega izkupička. V lanski sezoni sta srečanji teh dveh ekipi bili pravi poslastici, zato gre tudi tokrat v Celju pričakovati odprto tekmo, kjer nebi smelo manjkati zadetkov.


Bistričani bodo po uspešnem startu v sezono lovili še drugo zaporedno zmago proti Monsom. Bistričani so pretekli vikend povsem razorožili Pesnico, medtem ko so Monsi priznali premoč Vidmu. Zagotovo bodo v Bistrici domačini naredili vse, da vknjižijo še drugo zaporedno zmago, medtem ko Monsi upajo, da se iz drugega zaporednega gostovanja tokrat vrnejo neporaženi.

Zreče po uvodni zmagi v dravinjskem derbiju proti Konjicam, čaka prvi domači preizkus, v goste jim prihaja ekipa ruškega Pohorja. Zrečani so v derbiju pokazali konstantnost, predvsem pa trdnost v obrambi. Medtem, ko so Pohorci kar trikrat zadeli mrežo Celjanov, a na koncu iztržili točko. V Zrečah se obeta še en zanimiv obračun, kjer bodo domačini poskušali izkoristiti prednost domačega terena.

V Pesnici pričakujemo dvoboj dveh ekip, ki sta v uvodnem krogu ostali praznih rok. Pesnica je doma ostala praznih rok proti Bistrici, medtem, ko so Konjičani doma ostali praznih rok proti Zrečam. V obeh taborih si seveda želijo po uvodnem porazu prvih ligaških točk, kar obeta k zanimivemu obračunu.

V edinem nedeljskem srečanju se bosta v Šmartnem ob Paki pomerila domače Šmartno in Videm. Obe ekipi sta sezono pričeli z zmago, Šmartno je na presenečenje vseh nasulo pol ducata zadetkov Dravogradu v gosteh, medtem ko so Videmčani pričakovano vknjižili tri točke doma proti Monsom. Oboji si želijo nadaljevati prvenstvo z novim kompletom treh točk, v domačem taboru upajo, na ponovitev učinkovite predstave iz preteklega tedna.

Razpored 2. kroga 3. SNL sever

Sobota; 25.08.2018

17:00; Slovenska Bistrica; Kety EMMI Bistrica : Mons Claudius

17:00; Zreče; Zreče : Pohorje

17:00; Pesnica; Tehnotim Pesnica : Dravinja

18:00; Celje; Šampion : Avto Grubelnik Dravograd

Nedelja, 26.08.2018

17:00; Šmartno ob Paki; Šmartno 1928 : Videm pri Ptuju

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga sever

Dodaj odgovor

Poglejte še

3. SNL sever: Bistrica do zmage nad prvaki, Šampion ugnal Dravinjo

V za dnjem krogu severne skupine 3. SNL smo videli izjemno razburljiva srečanja, ki so pri…