Tekme 21. kroga 3. SNL center bodo odigrane danes, vse s pričetkom ob 17. uri. Ivančna Gorica bo gostila Bohinj, ki je v prvem delu sezone slavil s 3:1, takrat so zabeležili drugo zaporedno zmago. Zadnjega srečanja Dolenjci zaradi nešportnih dogodkov niso zaključili, Bohinj pa je z remijem proti Lescam prekinil niz dveh porazov. Ivančna je izgubila skoraj vse možnosti za prvo mesto, nasprotniki pa so na predzadnjem mestu in so tudi pred izpadom v nižji rang tekmovanja. Gorenjski dvoboj sledi v Kranju, kjer bo gostoval vodilni Bled. Gostje delujejo nezaustavljivo, saj so nanizali že pet zaporednih zmag in drvijo k naslovu. V svojih vrstah imajo tudi enega od vodilnih strelcev lige, z dvajsetimi zadetki je to Ladislav Stanko.


Enako število zadetkov je dosegel tudi Denis Petrovič, katerega z Grosupljem čaka težko gostovanje pri Komendi. Dolenjci za Bledom zaostajajo štiri točke, enako kot Zagorjani, s tekmo manj. Komenda je doma neugodna, saj so na desetih domačih tekmah slavili kar šestkrat, zgolj dvakrat pa bili poraženi. Grosuplje letos še ni doživelo poraza in z dobrimi predstavami ter rezultati, držijo korak z vodilnimi. Ljubljanske Arne Tabor pričakujejo Kolpo, ki je v prvem dvoboju minimalno poražena. Prednost ostaja na strani domačih, saj so v Ljubljani od tridesetih možnih točk, oddali vsega osem. Kolpa prihaja v goste z dobro popotnico, v Podzemlju so proti Rudarju dosegli kar šest zadetkov.

V drugem delu sezone Zasavci iz Trbovelj ne uspejo zmagati, čaka pa jih še en težak nasprotnik, v goste prihaja petouvrščeni Šenčur. Že prvi dvoboj se je končal z visoko zmago Gorenjcev, ki so slavili s 4:1. Šenčurjane tako po treh težkih tekmah čaka na papirju nekoliko lažji nasprotnik, vendar se je za vsako točko potrebno boriti, konec marca jim je točke že odščipnil Bohinj. Jesenice pričakujejo Zagorjane, ki so še naprej na drugem mestu, vendar čakajo razplet sobotnih dogodkov. Jeseničani so še naprej na varnem desetem mestu, z osmimi točkami prednosti pred najbližjim zasledovalcem. Zagorjani lovijo četrto zaporedno zmago nad Jesenicami, na zadnjih treh so uspeli zmagati brez prejetega zadetka. Dvoboj spodnjega dela prvenstvene lestvice bo odigran v Lescah, kamor se odpravlja Kočevje. Leščani so tako kot gostje že slavili na domačem igrišču, kljub morebitni zmagi pa bi Lesce ostale na zadnjem mestu. Prvi dvoboj je pripadel Kočevju, slavili so s 4:1, trenutno pa imajo s šestimi točkami prednosti boljše izhodišče kot Lesce.

Tekme 21. kroga 3. SNL – center:

Ivančna Gorica : Bohinj

Sava Kranj : Bled Hirter

Arne Tabor 69 : Kolpa

Rudar Trbovlje: Tinex Šenčur

Komenda : Brinje Grosuplje

SIJ Acroni Jesenice : Zagorje

Šobec Lesce : Kočevje (vse sreda, 17:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga center

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bled prevzema Kajtazovič

Naslov prvaka v 3 SNL center so znova osvojili Blejci, ob koncu pa je klop Gorenjcev zapus…