V drugem delu nogometne sezone precej preglavic povzroča vreme, zaradi padavin lahko pričakujemo tudi kakšno odpoved srečanja v 3. SNL center. Glede na razpored, se bosta v nadaljevanju sezone najprej pomerila Šenčur in vodilno Zagorje. Nasprotnika se bosta zaradi obilnega deževja pomerila v Kranju , na igrišču z umetno travo. Zasavci so vrh lestvice prevzeli v zadnjem delu sezone, za osvojitev prvega mesta jih čaka še dolga pot, saj imajo pred najbljižjim zasledovalcem Bledom zgolj dve točki prednosti. Šenčurjani so v prvem delu sezone na domačih tleh ostali neporaženi, ob petih zmagah so še dvakrat remizirali. Kot glavno okrepitev zimskega prestopnega roka Gorenjci vidijo v Samu Kokalju, ki je nazadnje branil barve Doba.


Na istem prizorušču je na sporedu tudi druga tekma 15. kroga. Kranjska Sava bo v Kranju gostila sedmouvrščeno Ivančno Gorico, ki je bila po prvem delu dve mesti višje in osvojila šest točk več. Kranjčani so pred zimskim premorom, na zadnjih treh tekmah ostali neporaženi, dvakrat so remizirali, v zadnjem krogu pa premagali Lesce. Rezultati Dolenjcev tudi v letošnji sezoni precej nihajo, prejeli so kar 30 zadetkov, več so jih prejela le moštva na zadnjih štirih mestih prvenstvene lestvice.   

Ob 16. uri bosta odigrani dve srečanji, pri Rudarju v Trbovljah bo gostovala Komenda, medtem ko sta se Lesce in Grosuplje dogovorila za zamenjavo domačega igrišča. Pomerili se bodo na umetni travi v Grosupljem. Knapi iz Trbovelj v nadaljevanje sezone vstopajo z novim trenerjem, kot tretji trener v sezoni je na klop sedel Vukašin Ristič. Klub je zapustilo nekaj nogometašev, med zimskim premorom pa so se jim pridružili Denis Žibert, Davor Rižner, Dejan Cvjetić, Amel Mrvoljak, Irnes Škorić, Tom Zalaznik, ki se vrača iz Zagorja, Amar Kulašević in Bernard Jakovljević. Zasavci po jesenskem delu zasedajo enajsto mesto, Komenda je s točko več mesto višje, zadnji dve zmagi sta pripadli Komendi.

Takoj po novem letu so s pripravami začeli Dolenjci, vodenje ekipe je prevzel Goran Stanković. Z opravljenim delom med pripravljalnim obdobjem je Stanković zadovoljen in z nestrpnostjo pričakuje prvo tekmo. Nasproti jim bodo stali nogometaši zadnjeuvrščenih Lesc, ki so ob dvanajstih porazih enkrat zmagali in pa enkrat remizirali. V drugem krogu konec avgusta so Dolenjci slavili s 6:1.

Znova bo Kolpa svoje srečanje odigrala v nedeljo, v Podzemlju bo gostila Bohinj. Belokranjci so ob zaključku jesenskega dela ujeli pozitiven niz in skočili na osmo mesto. V zadnjem krogu so zadali edini poraz vodilnemu Zagorju, remizirali na gostovanju pri Komendi, doma pa uspeli premagati Jesenice. Kolpa doma ni tako prepričljiva kot v preteklih letih, v letošnji sezoni so trikrat zmagali in vpisali toliko porazov ter enkrat remizirali. Bohinj trenutno zaseda predzadnje mesto, v prvem delu so trikrat premagali nasprotnika, na ostalih tekmah pa morali priznati poraze.

Tekma med Arne Taborom in Jesenicami bo odigrana 27. marca ob 16.30 uri, Bled in Kočevje pa se bosta ob ist uri pomerila dan kasneje.

Tekme 15. kroga 3. SNL – center:

Tinex Šenčur : Zagorje (sobota, 13:00)

Sava Kranj : Ivančna Gorica (sobota, 15:00)

Šobec Lesce : Brinje Grosuplje

Rudar Trbovlje : Komenda (sobota, obe 16:00)

Kolpa : Bohinj (nedelja, 16:00)

Arne Tabor 69 : SIJ Acroni Jesenice (27. marec, 16:30)

Bled Hirter : Kočevje (28. marec, 16:30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga center

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bled prevzema Kajtazovič

Naslov prvaka v 3 SNL center so znova osvojili Blejci, ob koncu pa je klop Gorenjcev zapus…