Danes bo na sporedu šest tekem 20. kroga 3. SNL center, medtem ko bo srečanje med Kočevjem in Savo iz Kranja odigrano v nedeljo. Kolpa bo v Podzemlju gostila Rudar iz Trbovelj, ki je v spomladanskem delu osvojil zgolj točko. Kolpa je letos že uspela slaviti, Zasavci pa prvo zmago v letošnjem letu še lovijo. Belokranjci z devetimi točkami prednosti pred Rudarjem zasedajo deveto mesto, tokratni gostje pa so dve mesti nižje. Dvoboj kroga bo odigran na Bledu, kamor se odpravljajo ljubljanske Arne Tabor. Ljubljančani so tudi v nadaljevanju sezone odlični, saj so uspeli premagati tudi drugouvrščeno Zagorje. Blejci so tudi doživeli zgolj en poraz v spomladanskem delu, kljub temu pa še naprej vodijo na prvenstveni lestvici.


Zadnjeuvrščeni moštvi se bosta pomerili v Bohinjski Bistrici, kjer Bohinj pričakuje Lesce, ki imajo štiri točke manj in tudi po današnji tekmi ne bo prišlo do zamenjave položajev na lestvici. Prvi medsebojni dvoboj se je zaključil z zmago Bohinja, ki je slavil z 1:3. Bohinjci letos še niso slavili, današnji nasprotnik pa je že premagal nasprotnika, minimalno zmago so slavili nad Jesenicami. Pomembno srečanje je tudi pred Zagorjani, ki pričakujejo neugodno Ivančno Gorico. Zasavci so na prvi tekmi uspeli iztržiti remi, kljub igralcu manj v zadnjih petnajstih minutah. Zagorje je še vključeno v odprti boj za naslov, Dolenjci pa z enajstimi točkami zaostanka za vodilnimi, ostajajo pri minimalnih možnostih. Komenda je vpisala tri zaporedne zmage, novo pa bodo lovili proti Jeseničanom, ki so v nadaljevanju sezone osvojili zgolj točko. Glede na trenutno formo, gre pričakovati zmago Komende, vendar so Gorenjci v jesenskem delu z zmago s 5:0 dokazali, da so lahko nevarni za vsakogar. Sobotni večer bosta zaključila Grosuplje in Šenčur, z dvobojem moštev iz zgornjega dela prvenstvene lestvice. Dolenjci stežka oddajajo točke na svojem igrišču, saj so klonili le dvakrat. Šenčur je trenutno mesto nižje na lestvici in s šestimi točkami zaostanka, a so konec septembra z istim nasprotnikom remizirali. Grosuplje je ob odličnih rezultatih nekoliko presenetljivo oddalo točke na Jesenicah, kjer so osvojili točko.

Dvajseti krog bosta zaprla Kočevje in Sava, nasprotnika pa se nahajata v spodnjem delu lestvice. Nekoliko slabše kaže Kočevju, ki je na 12. mestu, Gorenjci pa so s 26-imi točkami na osmem in imajo zadovoljivo prednost pred moštvi z dna lestvice. Kočevje bo celilo rane po visokem porazu v Ljubljani, saj so proti Arne Tabor izgubili kar z 8:1. Sava ima letos pozitiven učinek, ob dveh porazih je trikrat uspela slaviti.

Tekme 20. kroga 3. SNL – center:

Kolpa : Rudar Trbovlje

Bled Hirter : Arne Tabor 69

Bohinj : Šobec Lesce

Zagorje : Ivančna Gorica

Komenda : SIJ Acroni Jesenice (vse sobota, 17:00)

Brinje Grosuplje : Tinex Šenčur (sobota, 19:00)

Kočevje : Sava Kranj (nedelja, 17:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga center

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bled prevzema Kajtazovič

Naslov prvaka v 3 SNL center so znova osvojili Blejci, ob koncu pa je klop Gorenjcev zapus…