V prvem krogu 3. SNL center so trije vpisali zmago, dve srečanji pa sta se končali brez zmagovalca. V drugem krogu so tri srečanja na sporedu v soboto, preostali dve pa v nedeljo. Vodilno Savo iz Kranja, zahvaljujoč najboljši gol razliki, doma čaka težka naloga, saj jim bodo nasproti stali lanskoletni prvaki z Bleda. Sava je sicer v prvem krogu ugnala Žiri, vendar visoke zmage ne gre zanemariti. Blejci so z neugodnim nasprotnikom iz Ivančne Gorice remizirali, mreže pa so ostale nedotaknjene. Zagorjani bodo še drugič srečanje odigrali doma, po nedoločenem izzidu s Komendo, jih čaka še težja naloga, saj se jim bodo zoperstavili nogometaši Grosupljega. Zasavci letos nastopajo v precej spremenjeni zasedbi, kljub temu pa nasprotniki le stežka prihajajo do zmag na njihovem igrišču. Dolenjci tudi v letošnji sezoni nadaljujejo z učinkovito igro in bodo v Zagorju lovili drugo zmago v sezoni.


Tretje sobotno srečanje bo odigrano v Ljubljani, kjer se bosta pomerila novinca v ligi, domača Svoboda in gostje iz Žirov. V drugem krogu bo vsaj eden od novincev prišel do prvih točk. Ljubljančani so v prvem krogu klonili v Grosupljem, domačini so bili boljši z 2:0. Žirovci so že uvodoma utrpeli visok poraz, saj jih je Sava premagala kar s 5:1.

Nedeljski srečanji sta na sporedu v Komendi in Ivančni Gorici. Komenda na domačem igrišču pričakuje neugodne Arne Tabor 69. V kolikor so v lanski sezoni Ljubljančani veljali za presenečenje, so tudi letošnjo sezono odprli z zmago. Minimalno zmago so proslavili na gostovanju pri Šenčurju. Komenda bo tokrat pred svojimi gledalci lovila prvo zmago, na težkem gostovanju v Zagorju so osvojili točko. Drugi krog 3. SNL center bosta zaključila Ivančna Gorica in Šenčur, ki se med tretjeligaši srečujeta že tretjo sezono zapored. V medsebojnih dvobojih so boljši Gorenjci, ki so slavili že trikrat, medtem ko je Ivančna zmagala zgolj enkrat.

Tekme 2. kroga 3. SNL – center:

Sobota, 25.08.2018

17:30; Sava Kranj – Bled Hirter 

17:30; Svoboda Ljubljana – Žiri

17:30; Zagorje – Brinje Grosuplje

Nedelja 26.08.2018

17:30; Komenda – Arne Tabor 69 

19:00; Ivančna Gorica – Tinex Šenčur 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga center

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bled prevzema Kajtazovič

Naslov prvaka v 3 SNL center so znova osvojili Blejci, ob koncu pa je klop Gorenjcev zapus…