V sredo je Roman Rugelj, namestnik diciplinskega odnika NZS izdal sklep o kaznovanju klubov in igralcev. Le ta zadeva večje število drugoligašev in njihovih igralcev.


Nogometaši Veržeja so na tekmi v gosteh proti Ankaran Hrvatinom prejeli štiri rumene kartone, pravtako pa je bil v 77. minuti izključen gostujoči strateg Zlatko Gabor. Klub je bil kaznovan tudi z 200 evri denarne kazni. Trener Veržeja, Zlatko Gabor, tako svoje ekipe ne bo mogel voditi na naslednji prvenstveni tekmi proti Šenčurju, saj je bil kaznovan z eno tekmo prepovedi vodenja moštva. Enaka denarna kazen je, zaradi treh rumenih in enega rdečega kartona proti Triglavu, doletela tudi vodilno moštvo lige, Krško. Tim Čeh, ki je bil zaradi udarca s komolcem kaznovan z rdečim kartonom, se bo hladil na kar štirih tekmah, prav tako pa zaradi razžalitve sodnika in neprimernih komentarjev glede sojenja po koncu srečanja tudi Miha Drnovšek, ki bo počival eno tekmo.

Še huje so jo odnesli pri novincih iz Tolmina. Na tekmi proti Dravinji so prejeli štiri rumene in dva rdeča kartona, iz katerega sledi denarna kazen 240 evrov. Tolmin po v prihodnjem krogu oslabljen tako za Daliborja kot tudi Dejana Sokanovića. Prvi bo izpustil le eno tekmo. Dejan Sokanović, ki je v 83. minuti prejel drugi rumeni karton in bil izključen, grozil sodniku ter po koncu srečanja želel priti v bližino sodnikov in  se nešportno vedel, pa se bo hladil na štirih tekmah.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Primož Raj
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dvoboj Krke in Dekanov v prid farmacevtom

V dolenjski prestolnici smo četri decembrski dan leta 2021 videli zaostalo tekmo 11 kroga …