V 2.SNL vreme še naprej kroji razpored tekmovanja. Sprva bi moralo biti ta vikend na sporedu še zadnje kolo druge tretjine, a bosta na koncu očitno odigrani le dve tekmi. Na sporedu sta namreč obračuna v Beli krajini in na Dolenjskem, kjer sicer razmere za igro tako kot drugod po državi niso idealne, a mora NZS obe tekmi enostavno spraviti pod streho, saj si domača kluba zaradi zaostalih tekem enostavno ne moreta privoščiti novega prestavljanja.


Na umetni travi Portovala bodo tako v Novem mestu domači navijači prvič spomladi videli okrepljeno ekipo Krke, ki z novinci Stojanovičem, Škerjancem in Košnikom še ni rekla zadnje v borbi za prvo mesto. Na drugi strani strani jim bo stala mlada ekipa Radomelj, ki je na prvih dveh tekmah iztržila soliden izkupiček, je pa ob tem treba priznati, da so imeli nazadnje s Šenčurjem tudi nekoliko sreče. Nanjo se bržkone vsakič ne gre zanašati in tokrat bodo morali varovanci Roberta Pevnika prikazati več, če se ne želijo sklonjenih glav vračati iz Novega mesta.

V Beli krajini, bolje rečeno na igrišču z umetno travo v Vražjem kamnu, pa bo na sporedu drugo srečanje, kjer Čromaljcem v goste prihaja Šmartno. Domači spomladi ne delujejo najbolj prepričljivo in se bodo pod taktirko Safeta Hadžića najverjetne krčevito borili za obstanek. Šmartno na drugi strani nadaljuje s formo iz jesenskega dela in verjetno tudi na tokratnem gostovanju po tihem računa na tri točke. Zaostalo srečanje v Beli krajini, predvidoma že na glavnem stadionu v Loki, bo na sporedu v sredo.

 

Tekmi 18. kroga:
BELA KRAJINA – ŠMARTNO 1928 (sobota ob 15:00)
KRKA – KALCER RADOMLJE (sobota ob 15:00) 

Zaostala tekma 16. kroga:
BELA KRAJINA – KRKA (sreda ob 16:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Beltinci po porazu Nafte še bližje prvemu mestu

Dravinja je včeraj, ob 17.00 uri, gostila Beltince. Gostje so na tekmi 25. kroga v 2. SNL …