Muraši so danes z odigrano tretjo pripravljalno tekmo zaključili priprave v Turčiji. V zadnjem dvoboju so se pomerili z ukrajinskim drugoligašem Inhulets Petrove in se razšli z 1:1.


Srečanje je bilo zelo borbeno, saj smo videli kar nekaj rumenih in tudi dva rdeča kartona, na vsaki strani po enega. Pri muraših je že v prvem polčasu pordečel Zvonimir Žiger. V prvem delu srečanja, kljub priložnostim na obeh straneh, zadetka nismo videli. So pa takoj na začetku drugega črno-beli povedli. Po lepi podaji Bobičanca, je ponujeno izkoristil Sirk, ki je gostujočega vratarja premagal s strelom v daljši kot. Ukrajinci so po uspešno izvedenem prostem strelu izid poravnali v 65. minuti in pri tem rezultatu je do ostalo tudi na koncu.

Za domačo spletno stran je srečanje pokomentiral Žiga Kous: »Bila je to prava moška, borbena tekma. Mislim, da smo se dobro odzvali na grobost tekmeca. Vse skupaj je že izgledalo kot prvenstvena tekma. Na koncu se je sicer končalo z 1:1, ampak mislim, da smo lahko zadovoljni s prikazanim.« Za konec je še podal oceno celotnih turških priprav: »V imenu ekipe bi se rad zahvalili klubu, da nam je omogočil takšne priprave. V Turčiji smo imeli res odlične pogoje za delo. Mislim, da smo jih izkoristili zelo dobro. Doma kot vidimo so razmere precej slabše.«

 

Mura – Inhulets Petrove (Ukrajina)  1:1 (0:0)

Strelec za Muro: Sirk

Postava Mure: Matošević, Kurbus, Bošković, Žiger, Pucko, Kozar, Lorbek, Karničnik, Kouter, Bobičanec in Sirk.

Igrali so še: Kous, Maruško, Šušnjara, Vaš in Maroša.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pri Gorici sestavljajo prvoligaški igralski kader, podpisali dve novi pogodbi

Že tri kroge pred koncem letošnje sezone drugoligaškega tekmovanja, je postalo jasno, da s…