Na obveznosti v nadaljevanje sezone se zavzeto pripravljajo tudi nogometaši drugoligaških klubov. Izjema niso niti Radomljani, ki bodo v pomladanski del tekmovanja krenili kot vodilno moštvo lige, s tremi točkami zaloge pred ptujsko Dravo. Pri lanskoletnem prvoligašu ne skrivajo, da se želijo poleti vrniti med prvoligaše.


V lanski sezone je šest prvoligaških nastopov zbral tudi Gregor Kosec. Bera visokoraslega branilca bi verjetno bila še bogatejša, če ne bi tako kot kapetan Igor Barukčić zaradi poškodbe izpustil večjega dela sezone. “Največji napredek glede na jesenski del je ta, da smo se igralci med sabo veliko bolje spoznali. Kar nekaj igralcev je prišlo na novo, v vsem tem času pa smo se spoznali in veliko bolje razumemo drug drugega, kar je zelo pomembno v sami igri. Tudi mladi igralci, ki so se ekipi pridružili nedolgo nazaj, so začeli dojemati, kakšen je naš način igre in so se tudi dobro vključili v ekipo,” je jesenski del sezone za klubsko spletno stran ocenil dolgoletni član radomeljskega kluba, ki pa v istem dahu dodaja, da ima četa trenerja Dejana Djuranovića še precej rezerv: “Imamo še veliko rezerv, tako na ravni posameznika kot ekipe. Na obeh ravneh smo sposobni prikazati višje ravni igre, kot do sedaj. Smo na pravi poti, delamo trdo, zato verjamem, da bomo napredovali tudi v tem pogledu.”

Kosec, ki se je leta 2008 v Radomlje preselil iz vrst Slovana, se na tekmece ne ozira kaj prida, še več, poudarja, da bi se morali nasprotniki prilagajati Radomljam. “Po pravici povedano, dogajanja v drugih ekipah niti ne spremljamo, saj to ni tako pomembno za nas. V prvi vrsti moramo biti osredotočeni nase in na našo igro in ne toliko na druge ekipe. Mislim, da bi se druge ekipe morale prilagajati nam, saj imamo kakovost, dobro igro in nenazadnje smo tudi vodilna ekipa prvenstva,” je zaključil nogometaš, ki je z 28 leti eden izkušenejših členov radomeljskega moštva, ki se bo v prihodnjih dneh pomerilo še z Zavrčem, Dobom, Bravom in Aluminijem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Televizijski prenos z Rogaške Slatine

V devetem krogu 2. Slovenske nogometne lige bodo blagoslova televizijskega prenosa deležni…