Osrednje srečanje četrtega kola bo danes odigrano v Dobu, kjer bo gostovalo zadnje čase solidno moštvo Krškega. Krčani so prejšnji konec tedna osvojili točko proti Aluminiju in se trenutno nahajajo na četrtem mesto. Vodilni Roltek Dob tako kljub veliki zmagi na sosedskem derbiju verjetno ne bo imel lahkega dela, sploh če bo ponovil neprepričljivo igro iz zadnje domače tekme proti Beli krajini.


Zanimivo bo tudi na nedeljskem obračunu v Šmartnem ob Paki, kjer se bosta udarili moštvi, ki sta v prvenstvo krenili presenetljivo dobro. To velja predvsem za domače Šmartno 1928, ki ima po treh kolih še vedno popoln izkupiček. Boljšega testa kvalitete Šmarčani praktično ne bi mogli imeti, saj bo na drugi strani stal Kalcer iz Radomelj, ki pod Dejanom Djuranovičem goji lepo in učinkovito igro.

Favorizirani Aluminij bo v Kidričevem gostil Šenčur, ki je po velikem preobratu prejšnje kolo prišel do prve zmage. Varovanci Branka Pavlina lahko zdaj zaigrajo nekoliko bolj sproščeno, pri čemer na igrišču nekdanjega prvoligaša tako ali tako nimajo veliko za izgubiti. Ankaran Hrvatini bo proti Šampionu na domačen igrišču lovil prvo zmago v prvenstvu, v derbiju dna pa se bosta pomerila še Veržej in Bela krajina.

Pari 4. kroga:
AH MAS TECH : ŠAMPION
ALUMINIJ : ŠENČUR
ROLTEK DOB : KRŠKO
FARMTECH VERŽEJ : BELA KRAJINA (vse 31.8. ob 17:00)

ŠMARTNO 1928 : KALCER RADOMLJE (1.9. ob 17:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V NK Triglav Kranj ponovno iščejo predsednika

V “Orlovem gnezdu”, so se iskanja predsednika v preteklosti že lotili. Prvič s…