Danes bo naša nogometna reprezentanca odigrala sedmi tekmo kvalifikacij za SP 2022. Tekma bo odigrana ob 20.45 uri proti domačinu Malti. Zmaga za Slovenijo pa je nujna, če želi ostati v boju za prvi dve mesti v skupini H.“Jasno je, da nas čaka zelo motivirana domača reprezentanca. Zato bo potrebna disciplinirana, organizirana igra, z mero agresivnosti. Iskati bo treba druge žoge in s hitro tranzicijo priti čim bližje njihovemu golu. Priložnosti, ki jih bomo imeli, bo treba čimprej izkoristiti. Obenem pa moramo paziti na njihove protinapade,” je kot recept do zmage na novinarski konferenci opisat selektor Matjaž Kek.


Selektor je svojim varovancem jasno povedal, da je to tekma za biti ali ne biti in, da morajo na njej pokazati vse. “Če ne bomo dali vsega in še nekaj več, bomo imeli težave.”


“Edino tri točke pridejo v poštev! Prišli smo motivirani. Dali bomo vse od sebe. Stopili bomo kot eno na igrišču. Dali bomo vse, kar znamo. Najprej želimo dokazati sebi, da zmoremo. To smo že pokazali. Mogoče je bilo v zadnjem času preveč negative. A imamo dovolj kakovosti. Res je, da smo zadnjo tekmo s Hrvaško izgubili,” je bil v napovedi odločen branilec Petar Stojanović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentantke so javno povedale kaj si mislijo o odnosu NZS

Po tem, ko so iz Nizozemske nogometne zveze sporočili, da bodo bonuse od 1. julija 2022 en…