Potem, ko so si ob gostovanju Anglije v Celju zagotovili zlata vredno točko, si slovenska mlada reprezentanca ni mogla privoščiti veliko veselja. Danes jih namreč čaka naslednja velika preizkušnja v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Izbranci selektorja Mileta Ačimoviča se bodo v Elbasanu pomerili z albanskimi vrstniki.


Četrtkov večer ni na začetku obetal nič dobrega. Angleži so povedli z 2:0 in vse je kazalo na prepričljivo zmago. Vendar se naši fantje niso predali in so se v nadaljevanju s pravo borbo in požrtvovalnostjo izognili porazu. »V nadaljevanju smo dvignili nivo igre in vsej Sloveniji pokazali, da se lahko kosamo tudi z najboljšimi zasedbami na svetu,« je bil po remiju kratek in zadovoljen Dušan Stojinović.

Slovensko mlado reprezentanco krasi ekipni duh in borba drug za drugega. »Ozračje v reprezentanci je odlično. Povezani smo kot družina. Borimo se drug za drugega, ko je nekdo v stiski, mu priskočiš na pomoč. Ponosen sem, da je tako.« Je zopet zaupal Dušan Stojinović.

Vložek danes v Elbasanu je ogromen, saj so vsi fantje enakega mnenja, da ob morebitnem neuspehu tudi točka z Anglijo ne pomeni nič. Tekma naših fantov se začne ob 18.30.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentantke so javno povedale kaj si mislijo o odnosu NZS

Po tem, ko so iz Nizozemske nogometne zveze sporočili, da bodo bonuse od 1. julija 2022 en…