Našo izbrano vrsto ta vikend čakata zadnji tekmi pred evropskim prvenstvom na Nizozemskem. Obe tekmi bosta odigrani v Laškem, prva v nedeljo ob 17. uri, druga pa v ponedeljek ob 20. uri. Obe tekme bo možno spremljati preko prenosa, prvo na uradni spletni strani NZS, drugo na Sportklubu.


Reprezentanci pa se je pridružil tudi dlje časa odsotni Igor Osredkar, za Ekipo je o odsotnosti povedal: “v ponedeljek sem začel trenirati. Počasi se vračam, stanje je dobro. Vsak dan, z vsakim treningom se počutim bolje. Dobro je, da ni reakcije, da ni bolečine.”

Strelec 83 golov za izbrano vrsto pa je nadaljeval in govoril o načrtih za prihodnost: “kakšna tekma bi mi zdaj prav prišla. Verjamem pa, da bomo pred nadaljevanjem sezone v prvi ligi s klubom odigrali kakšno prijateljsko tekmo, pred nami sta tudi reprezentančna akcija in nov zbor reprezentance. Tu bom treniral, okoli mene pa igralci, ki mi bodo omogočali zelo intenziven trening z dosti tempa. Ali bom na Poljski že odigral kakšno minuto, bo znano konec tedna. V tem trenutku je bistveno, da sem se vrnil.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Mali nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenci evropsko prvenstvo začeli z remijem proti Kazahstanu

Za slovensko futsal reprezentanco se je danes začelo evropsko prvenstvo v dvoranskem nogom…