Razočaranje po včerajšnjem porazu v Mariboru je veliko. Ražorani so tako navijači, kot tudi igralci in strokovno vodstvo kluba. Za uradno spletno stran kluba je spregovoril tudi športni direktor Zlatko Zahovič:”Šport piše takšne in drugačne zgodbe. Nekdo zadene, drug ne. Ne moremo mimo tega, da so domači nogometaši zadeli vse prej kot običajno, žoga se je dvakrat odbila od našega igralca in spremenila smer. Tudi to se dogaja, žal…


“Zgodil se je nogomet, mimo tega ne gre. Ekipa je vse naredila za zmago, lahko le čestitamo odličnim tekmecem za napredovanje. Nam težje in Astani lažje se je bilo vrniti v igro po dveh avtogolih. To je del sreče, ki obstaja v nogometu. Tudi mi smo jo kdaj imeli, tokrat ne,” je svoje videnje o nasprotniku podal Mariborčan.

Državni prvaki iz Maribora se bodo tako lahko popolnoma posvetili državnemu prvenstvu in pokalnemu tekmovanju. “To smo tudi povedali fantom po koncu tekme v slačilnici. Včasih je ob kakšnem trenutku sreča nagradila nas, danes nasprotnika, pri nas je bila v ospredju smola. Z naše strani so zadeve jasne: zdaj se je treba pripraviti na slovensko ligo in pokal. Gremo naprej, vse to je sestavni del nogometa,” je o prihodnosti letošnje sezone povedal Zlatko Zahovič. Ali se bodo zgodile tudi kakršnekoli spremembe v strokovnem in igralskem štabu bo pokazal čas.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Djuranović: Tekma je dosegla svoj namen

Rumena družina je na včerajšnji pripravljalni tekmi s hrvaško Rijeko premoč priznala južni…