Poraz v Velenju proti Krki je pri igralcih Rudarja pustil bolečino, ki jo bodo skušali pozabiti z dobro igro in prvimi točkami v letošnji sezoni. Tokrat se odpravljajo na zahtevno gostovanje v Novo Gorico. Velenjski trener Jernej Javornik zaradi poškodbe ne bo mogel računati na Leona Črničiča.


Po mnenju Klemna Bolhe je bila igra v drugem polčasu prve tekme letošnje sezone prava:”Proti Gorici moramo prikazati igro iz drugega polčasa proti Krki. Verjamem, da nam bo igra stekla. Odločni smo da gremo v Gorico po prve prvenstvene točke!”

Tudi hrvaški napadalec Mate Eterović je podobnega mnenja:”Imeli smo dovolj časa za pripravo, da bomo proti Gorici pravi! Sposobni smo zmagati, ampak to moramo dokazati še na igrišču.” Prva tekma in prvi poraz je kot kaže resna bolečina za nogometaše Rudarja in ti so pripravljeni vtis popraviti. “Po bolečem porazu na domačem igrišču, moramo v Novi Gorici prikazati boljšo igro. Ne sme se nam zgoditi, da v tekmo krenemo slabo. S trenerjem smo si ogledali napake na tekmi s Krko, ki jih moramo popraviti,”  je zaključil napadalec velenjskega Rudarja.

Med tednom se je ekipi Rudarja pridružil še en vezist, Stjepan Babić. V ekipo pa se po lažji poškodbi vračata Amer Krčić in Rusmin Dedič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčane med vikendom čaka prva resnejša pripravljalna preizkušnja

Nogometaši Maribora v letošnjem poletnem pripravljalnem obdobju še ne poznajo poraza. Na p…