Domžalčani so danes tudi uradno potrdili novico, o kateri se je sicer govorilo že nekaj časa.  V svoje vrste so zvabili do nedavnega še igralca Kopra, Senijada Ibričića. Nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine je bil v pravkar končani sezoni najboljši igralec kozličkov, dosegel je namreč sedem golov ter ob tem prispeval še šest asistenc. Z ekipo ob Kamniški Bistrici je sklenil enoletno pogodbo.

»Senijad je izjemen igralec, kar je dokazal tudi v lanskem prvenstvu. Precej nogometašev zvenečega imena je že igralo v Sloveniji, redki pa so bili izbrani v najboljše enajsterice prvenstev. S tem prihodom želimo še poudariti naše ambicije, da v naslednji sezoni resno pogledamo proti samemu vrhu lestvice,« je novo pridobitev s  hvalospevi opisal domači športni direktor Matej Oražem.

Ibričić je tako postal že peta letošnja okrepitev domžalske ekipe, s čimer rumeni samo še potrjujejo boj za najvišja mesta v prihajajoči sezoni. Ob Kopru iz katerega se je preselil k Domžalam, ima Senijad impresivno zbirko nekdanjih delodajalcev, saj je med drugim nosil dres Hajduka, Lokomotive iz Moskve, Gaziantepsporja, ob tem pa je kot že omenjeno še 40 krat oblekel državni dres Bosne in Hercegovine ter v njem dosegel tudi štiri zadetke.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Oliver Bogatinov zapušča Aluminij

Kot so danes uradno sporočili iz Nogometnega kluba Aluminij se z dosedanjim trenerjem Oliv…