Celjani so po porazu v Krškem vsekakor doživeli hladen tuš, saj se sezona nikakor ni pričela po njihovih željah. Tokratni nasprotnik prihaja z Dolenjske, ki je v prejšnjem krogu prav tako kot Krško presenetil ekipo Rudarja. Krka bo tudi tokrat nastopila kar se da napadalno in agresivno.


“Po izgubljenih treh točkah v Krškem si torej jasno želimo zmage, ki pa bo dosegljiva le ob maksimalni borbenosti in natančnem upoštevanju navodil našega trenerskega štaba,” je slab začetek sezone pokomentiral Tadej Vidmajer, branilec Celja. “Zagotovo nas čaka težko delo, saj Novomeščani premorejo zelo kakovostno zasedbo, ki je v minulem krogu zasluženo slavila na gostovanju v Velenju. Ker znajo dobro držati žogo, jim moramo vsiliti naš način igre. Zelo nevarni so tudi s prekinitev, tako da bomo morali biti v tem segmentu igre še posebej pazljivi,” o prihajajoči tekmi s Krko dodaja še celjski branilec.

Celjski strateg Simon Rožman prav tako ne bo mogel računati na Blaža Vrhovca ter Jureta Travnerja, ki sta si v Krškem prislužila predčasen odhod z igrišča. Kar nekaj je še poškodovanih igralcev, med njimi tudi prvi vratar Matic Kotnik. Da je bera polna, je v tem tednu klub zapustil še Gregor Bajde, ki se je pridružil ekipi Maribora. “Žal bomo tudi močno oslabljeni, saj sta se poškodovanim na listi odsotnih zaradi rdečih kartonov pridružila še Blaž Vrhovec in Jure Travner. A vendarle premoremo več kot dvajset nogometašev, tako da bo nedeljska tekma za tiste, ki so v prvih treh obračunih dobili nekoliko manj minut, dobra priložnost za dokazovanje,” je o težavah s pripravo prve enajsterice pokomentiral Rožman.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…