Marko Janković, ki je v letošnji sezoni kot posojeni igralec Olympiakosa igral za Maribor, se kljub željam vodstva štajerskega prvoligaša ne bo vrnil v Slovenijo. Kot kaže bo mladi črnogorski mladi reprezentant svojo nogometno pot nadaljeval pri beograjskem Partizanu. Čeprav je bilo zelo verjetno, da se bo Marko vrnil v Slovenijo je klic iz Beograda popolnoma spremenil načrte: »Verjamem, da bomo vsi vpleteni zadovoljni in da se bo čez leto dni lepa zgodba še nadaljevala. Molim k bogu, da se kluba vse dogovorita in da se vrnem v svoj drugi dom. V Partizan!«

Marko Janković je kot mladi nogometaš že igral v mladinskih selekcijah Partizana, sedaj se pa mu ponuja možnost zaigrati še za člansko ekipo. »Zdaj čakam le še na lepe novice s strani menedžerjev in ljudi iz Partizana ter Olympiakosa. Želim se vrniti v svoj klub in zdaj le pokažem, česar pred tremi leti nisem mogel,« se veseli vrnitve v svoj Partizan dvajsetletni Črnogorec.

V Partizan pa bi se lahko preselila še dva nogometaša, ki sta bila člana ljubljanske Olimpije. Že pred dnevi smo pisali, da bi se iz Olimpije lahko preselil Miroslav Radović, sedaj pa je vodstvo Beograjčanov stik vzpostavilo še z Dankom Lazovićem. Slednji sicer za Olimpijo ni zaigral, kajti iz Kitajske ni prispel mednarodni certifikati, potreben za igranje na slovenskih zelenicah. Tako je Lazović z Olimpijo zgolj treniral.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Marijan Pušnik ni več trener kanpov

Kot so danes sporočili iz velenjskega Rudarja so se danes razšli z prvim možem knapov Mari…