Poleg Olimpije in Kopra, bomo lahko danes spremljali še tekmi med Muro in Bravom ter Radomljami in Celjem. Tekma med Mariborom in Domžalami bo odigrana jutri.


Res je, da se pri Muri srečujejo z zelo natrpanim urnikom v zadnjem obdobju a imajo še kako visoke cilje. Pri Ekipi so povzeli besede trenerja Šimundže, ki je povedal kratko in odločno. “To je tretje tekmovanje v katerem sodelujemo. Želimo biti uspešni, potrebna je popolna mobilizacija. Tudi zato, ker o napredovanju odloča ena tekma.” Tekma v Murski Soboti se bo danes začela ob 17. uri.

Letošnje pokalno tekmovanje je zelo specifično, za napredovanje šteje zgolj ena tekma. Tako, da je pot do finala, zmage in igranja na mednarodnem prizorišču letos nekoliko bolj enostavna kot pretekla leta.

Nogometaši Celja pa danes ob 15. uri gostujejo pri Radomljah. V tekmo bodo vsekakor prišli polni samozavesti saj trenutno držijo najdaljši niz neporaženosti v tej sezoni. V taboru ne skrivajo, da jih danes zanima zgolj napredovanje. Za klubsko stran je je Advan Kadušić pred današnjim obračunom strnil nekaj besed. “Pričakujemo trdo tekmo, v kateri bo za napredovanje treba biti zbran vseh 90 minut. Prepričan sem, da imamo na voljo dovolj individualne kvalitete in se bomo uvrstili v polfinale, kar je tudi naš cilj. To pa nam bo uspelo le, če bomo šli v tekmo s pravim pristopom. Verjamem v ekipni duh, ki je zares na visoki ravni.” Vsekakor pa jih danes čaka vse prej kot lahka naloga saj so Radomljani na zadnji domači tekmi prvenstva na svojem stadionu remizirali z Muro.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Pokal

Dodaj odgovor

Poglejte še

Josipović “stopil” v glavo nogometašev Mure, uporabil zvijačo največjih vratarskih zvezd

Osrednja figura pri napredovanju Brava v polfinale pokala je bil prav gotovo mladi vratar …