V taboru Kopra je bilo v soboto po tekmi zaznati ogromno razočaranje saj so izgubili na domačem igrišču. Olimpija pa se jim je približala le na točko zaostanka. Ampak danes mora biti ta tekma pozabljena saj danes te dve ekipi čaka nov derbi.


Danes se bodo pomerili v Stožicah, odločala pa bo zgolj ena tekma o tem kdo bo napredoval v polfinale pokala. Včasih so odločale dve tekmi, sedaj pa je nekoliko drugače. Ena tekma, brez popravnega izpita. Kdor zmaga napreduje. Tekma bo vsekakor zelo zanimiva, prost pa bo tudi vstop.

Pomemben podatek pa je tudi ta, da bosta danes oba trenerja lahko računala na vse razpoložljive igralce saj noben ni kaznovan s kartoni. Edini, ki bo primoran izpustiti tekmo bo Skenderjev pomočnik, ki pa v nobenem primeru ne bi igral.

“Prva naslednja tekma je vedno najpomembnejša. Najprej je bila za nas najbolj pomembna prvenstvena in enako bo s pokalno. Koprčani imajo neugodno ekipo, zelo so dobri in še zdaleč ne bo lahko, ampak gremo ponoviti, kar smo pokazali v prvenstvu. Gremo po zmago in napredovanje v polfinale.” Te odločne besede iz tabora Olimpije so povzeli pri Ekipi.

Tekma se bo začela ob 20.15.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Pokal

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znani so pari pokalnega 4. kroga

Danes so v prostorih Nogometne zveze Slovenije izžrebali pare 4. kroga Pokala Pivovarna Un…