Ambiciozen drugoligaš iz Kranja, ki nosi ime po najvišjem vrhu na sončni strani alp je v svoje vrste zvabil dva izjemna nogometna stratega. Tako mladinska (U19) kot kadetska (U17) vrsta Triglava igrata prvoligaški nogomet v teh starostnih skupinah. Vedno so dobro delali z mladimi igralci, sedaj, ko so časi še bolj resni zaradi situacije, pa so se na upravi kluba odločili, da okrepijo strokovno moštvo.


Mladinsko ekipo bo v spomladanskem delu sezone vodil 41- letni Aleš Dolinar, ki bo nasledil Gregorja Berganta. Dolinar je nekdaj igral kot vezist Šenčurja in Triglava. V trenerskih vodah je vodil Savo iz Kranja, Bled in nazadnje, še v tej sezoni zelo uspešno Lesce v 3 SNL.

Brane Pavlin je 57-letni trener, ki ravno danes slavi svoj rojstni dan, bo prevzel kadetsko vrsto (U17) Triglava. Kot igralec zvezne vrste je ta starejši brat našega nogometaša zlate generacije Mirana Pavlina odigral 107 tekem in zabil 5 golov na prvoligaških zelenicah kot član Naklega, nato je igral še za Britof. Ta gorenjski nogometni učitelj je vodil Šenčur, Zarico iz Kranja ter Ivančno Gorico (nekdanji Livar).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

2 SML ZAHOD: Pregled predzadnjega kroga, ki je prinesel naslov Sežančanom

Predzadnji krog druge mladinske lige zahodne skupine je prinesel kup zanimivih dvobojev. V…