Minuli vikend se je nekaj slovenskih nogometašev, ki si kruh služijo v tujini izkazalo z zadetki, ter tako pomagalo svojim moštvom do novih točk.

Zlatko Dedić je svoj tretji zadetek v letošnji sezoni dosegel na gostovanju svojega Wackerja pri Sturmu iz Gradca. Po zaostanku z 0:1 je Primorec v 72. minuti stopil na sceno in s svojim zadetkom zagotovil dvanajsto točko svojemu moštvu, kar jih trenutno uvršča na deseto prvenstveno mesto.

Pod nov zadetek se je že v soboto popisal tudi Andraž Šporar, potem ko je Slovan Bratislava z visokih 6:0 doma premagala Michalovce. Ljubljančan je svoje že dvanajsti ligaški zadetek dosegel v prvem polčasu, potem ko je v 26. minuti povišal prednost svojega moštva na 3:0.

Tudi v poljskem prvenstvu smo Slovenci imeli svojega predstavnika med strelci. Gol na tekmi Zaglebie : Korona Kielce je dosegel Matej Pučko, ter z edinim zadetkom na srečanju zagotovil da so vse tri točke pripadle gostom. Svoj, že četrti prvoligaški zadetek, je dosegel v 74. minuti, po tem ko se je po prostem strelu znašel na pravem mestu, ter odbitek pospravil v domačo mrežo.

  • Andraž Šporar zadel za točko Slovana

    Na Slovaškem je bil ta vikend odigran 4. krog državnega prvenstva. Potem ko je ekipa Andra…
  • Dedić zadel ob zmagi Wackerja

    Odlično formo iz lanske sezone nadaljuje Zlatko Dedić, član avstrijskega prvoligaša Wacker…
  • Šporar dvakrat v polno

    Na Slovaškem je za nogometaši 2. prvenstveni krog v državnem prvenstvu. Danes pa je na Slo…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slaviša Stojanović bi naj postal selektor Latvije

Nekdanji selektor slovenske reprezentance in trener bolgarskega Levskega Slaviša Stojanovi…