Minuli vikend se je nekaj slovenskih nogometašev, ki si kruh služijo v tujini izkazalo z zadetki, ter tako pomagalo svojim moštvom do novih točk.

Zlatko Dedić je svoj tretji zadetek v letošnji sezoni dosegel na gostovanju svojega Wackerja pri Sturmu iz Gradca. Po zaostanku z 0:1 je Primorec v 72. minuti stopil na sceno in s svojim zadetkom zagotovil dvanajsto točko svojemu moštvu, kar jih trenutno uvršča na deseto prvenstveno mesto.

Pod nov zadetek se je že v soboto popisal tudi Andraž Šporar, potem ko je Slovan Bratislava z visokih 6:0 doma premagala Michalovce. Ljubljančan je svoje že dvanajsti ligaški zadetek dosegel v prvem polčasu, potem ko je v 26. minuti povišal prednost svojega moštva na 3:0.

Tudi v poljskem prvenstvu smo Slovenci imeli svojega predstavnika med strelci. Gol na tekmi Zaglebie : Korona Kielce je dosegel Matej Pučko, ter z edinim zadetkom na srečanju zagotovil da so vse tri točke pripadle gostom. Svoj, že četrti prvoligaški zadetek, je dosegel v 74. minuti, po tem ko se je po prostem strelu znašel na pravem mestu, ter odbitek pospravil v domačo mrežo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Robert Berić zadel ob visoki zmagi

Včeraj je dobro formo pred zborom slovenske nogometne reprezentance potrdil tudi napadalec…