Slovenca v drugi ekipi dortmundske Borussie v minulih dneh nimata kaj prida sreče. Alen Ožbolt, ki je konec februarja odločil obračun v gosteh pri Alemanii Aachen, je moral zaradi poškodbe odpovedati udeležbo na reprezentančnih pripravah mlade izbrane vrste, ki jo 28. marca čaka dvoboj z Irsko.


Nič kaj bolje pa je v sredo ni odnesel niti Jon Gorenc Stankovič. Prav tako posojenega nogometaša Domžal so Dortmundčani prijavili tudi za igranje v izločilnih bojih evropske lige, a visokorasli Ihančan za zdaj še ni dočakal priložnosti. Zato pa nekdanji kapetan Domžal pridno zbira minute v dresu drugega moštva, v katerem se je prebil že vse do kapetanskega traku. Tako je v sredo svoje varovance povedel v derbi z drugo ekipo Schalkeja. Revirski derbi se je končal brez zmagovalca, gostitelji so z golom Mainka povedli že v trinajsti minuti, a so gostje iz Gelsenkirchna odgovorili že v naslednji minuti in z zadetkom Gasilina prišli do točke.

Remi je zasenčila huda poškodba Gorenca Stankoviča, ki se je tri minute pred polčasom pobližje spoznal s komolcem Bernarda Tekpeteyja. Prva diagnoza ni bila niti malo spodbudna, saj se je omenjal tudi zlom obraznih kosti, a jo je dvajsetletnik vseeno odnesel s srečo v nesreči. Zlomljen je “zgolj” nos, Gorenc Stankovič je bil včeraj že operiran, nekaj časa pa bo prisiljen trenirat in igrati z zaščitno obrazno masko. Odločitev o udeležbi v reprezentančni akciji naj bi padla danes. Hitro okrevanje.

Operacija uspela???✅ #gledamskoke#pero#robi#idemo#willbebacksoon

A photo posted by Jon Gorenc Stankovic (@jongorencstankovic) on

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milanič vnovič ostal brez službe

Slovenski strateg Darko Milanič je še drugič letos dobil košarico na Cipru. Štiriinpetdese…