S svetlobno hitrostjo se približuje zimski prestopni rok, z njim pa se pojavljajo najrazličnejše govorice in informacije. Zimska nogometna tržnica bi lahko prinesla veliko zanimivih sprememb, ena takšnih pa je tudi menjava okolja za slovenskega dragulja Benjamina Šeška.займы онлайн без проверок срочно


Šeško se je po krajši odsotnosti zopet vrnil na nogometna igrišča, v letošnji sezoni je v dresu Salzburga zbral 21 nastopov, dosegel 7 golov in zbral 3 podaje, veselil pa se je tudi prvenca za slovensko reprezentanco.

Za mladega Radečana se zanimajo številni evropski velikani, vendar naj bi imel vodilno in glavno besedo nihče drug kot sloviti Real iz Madrida. Kot so zapisali pri Ekipi naj bi bila Ancelotti in Perez pripravljena Salzburgu ponuditi bistveno več kot katerikoli drug klub. Pri Realu naj bi bili pripravljeni odšteti kar 25 milijonov evrov. Če bodo v vrstah kraljevega kluba resnično ponudili takšno vsoto se zna kar resno zgoditi, da bodo pri Salzburgu kar konkretno razmislili o potencialnem prestopu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vokić zamenjal klub, a ostaja v Italiji

Petindvajsetletni Dejan Vokić, ki že nekaj časa igra v Italiji, bo v drugi polovici sezone…