V četrtfinalu Evropske lige imamo Slovenci zgolj še enega predstavnika. Josip Iličić bo moral za uvrstitev v polfinale s Fiorentino, ki Jasmina Kurtića ni prijavila za nastopanje v tekmovanju, izločiti kijevski Dinamo. Ukrajinci so na poti do četrtfinala izločili francoski Guingamp in angleški Everton, zato Firenčane ne čaka nič kaj lahka naloga.


Znova bo na delu tudi Damir Skomina, saj bo s sodniško ekipo gostoval v Belgiji, kjer se bosta pomerila Club Brugge in Dnipro iz Dnipropetrovska. To bo sicer za Primorca letos že tretja tekma v izločilnih bojih evropskih pokalov, saj je najprej sodil povratno tekmo šestnajstine finala Evropske lige med Bešiktašem in Liverpoolom, zatem pa je pravico delil tudi na povratnem obračunu četrtfinala Lige prvakov med madridskim Realom in Schalkejem.

Skomini bodo pomagali pomočnika Jure Praprotnik in Robert Vukan, dodatna pomočnika sodnika Matej Jug in Slavko Vinčić ter četrti sodnik Andraž Kovačič. Obe tekmi slovenskih predstavnikov se bosta pričeli ob 21:05.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …