Haris Vučkić, čeprav za člansko ekipo že več kot leto dni ni odigral uradne tekme, še vedno želi kariero zgraditi v Newcastlu. V pogovoru z angleškimi mediji je po tekmi med mladinskima ekipa Newcastla in Crewe Alexandre, je namignil, da bi utegnil za kratek čas znova zapustiti vrste črno-belih. Želi si namreč nabrati prepotrebno minutažo, ki jo v tem delu kariere najbolj potrebuje. Največ možnosti je, da bo na posojo odšel januarja. Spomnimo, že v preteklih sezonah je kot posojen nogometaš nosil dres Cardiff Cityja in v lanski sezoni Rotherhama, s katerim mu je tudi uspel preboj v drugo najmočnejše angleško tekmovanje Championship.


Dvaindvajsetletni Domžalčan, ki je na severu Anglije že pet let, je v pogovoru dodal še, da bo v prihodnjem dobil priložnost v Newcastlu. To seveda želi tudi izkoristiti, v nasprotnem primeru pa bo srečo iskal drugje. Z trenerjem Alanom Pardewom morata narediti načrt in se pogovoriti, kako on sam vidi razvoj igralca.  Nogometaš, ki se lahko pohvali tudi že z nastopom za člansko nogometno reprezentanco, se je dotaknil tudi lanskoletne sezone pri Rotherhamu. Dejal je, da je pričakoval nekoliko več priložnosti za dokazovanje, a da se mu zdi, da je bil to pravi korak za razvoj njegove kariere.

V karieri se lahko pohvali tudi že s petnajstimi članskimi nastopi za Newcastle. Ob koncu intervjuja za angleške medije pa je še dodal sledeče: ˝Sem eno leto starejši, prerasel sem mladinsko ekipo. Za razvoj potrebujem igranje na najvišjem nivoju. Toda moram biti potrpežljiv in čakati na pravo priložnost˝.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Primož Raj
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …