Haris Vučkić, čeprav za člansko ekipo že več kot leto dni ni odigral uradne tekme, še vedno želi kariero zgraditi v Newcastlu. V pogovoru z angleškimi mediji je po tekmi med mladinskima ekipa Newcastla in Crewe Alexandre, je namignil, da bi utegnil za kratek čas znova zapustiti vrste črno-belih. Želi si namreč nabrati prepotrebno minutažo, ki jo v tem delu kariere najbolj potrebuje. Največ možnosti je, da bo na posojo odšel januarja. Spomnimo, že v preteklih sezonah je kot posojen nogometaš nosil dres Cardiff Cityja in v lanski sezoni Rotherhama, s katerim mu je tudi uspel preboj v drugo najmočnejše angleško tekmovanje Championship.


Dvaindvajsetletni Domžalčan, ki je na severu Anglije že pet let, je v pogovoru dodal še, da bo v prihodnjem dobil priložnost v Newcastlu. To seveda želi tudi izkoristiti, v nasprotnem primeru pa bo srečo iskal drugje. Z trenerjem Alanom Pardewom morata narediti načrt in se pogovoriti, kako on sam vidi razvoj igralca.  Nogometaš, ki se lahko pohvali tudi že z nastopom za člansko nogometno reprezentanco, se je dotaknil tudi lanskoletne sezone pri Rotherhamu. Dejal je, da je pričakoval nekoliko več priložnosti za dokazovanje, a da se mu zdi, da je bil to pravi korak za razvoj njegove kariere.

V karieri se lahko pohvali tudi že s petnajstimi članskimi nastopi za Newcastle. Ob koncu intervjuja za angleške medije pa je še dodal sledeče: ˝Sem eno leto starejši, prerasel sem mladinsko ekipo. Za razvoj potrebujem igranje na najvišjem nivoju. Toda moram biti potrpežljiv in čakati na pravo priložnost˝.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Primož Raj
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Občasni slovenski reprezentant na Poljskem ob zmagi do zadetka

Včeraj je na tekmi 2. kroga Poljske Ekstraklase med Zagłębiejem iz Lubina in Górnikom iz Ł…