Prvič po 12. aprilu 2014, ko je v dresu portugalskega Rio Ava ugnal rojaka Vida Belca, tedaj še vratarja Olhanenseja, se je zadetka v članskem tekmovanju razveselil tudi Etien Velikonja. V sklopu 25. kroga je Lierse na gostovanju pri Zulte Waregem prišel do četrte zmage v sezone, prve po 18. oktobru, ko je padel Cercle Brugge. Domačo mrežo je je v 27. minuti s strelom z bele točke načel prav Šempetrčan in tako tlakoval pot do zmage.


Nekdanji član Gorice in Maribora, ki ga je Belgijcem Cardiff City posodil do konca sezone, je že takoj po tekmi na družabnih omrežjih zapisal, da zadetek posveča navijačem Liersa in vsem, ki verjamejo vanj, danes pa se je razpisal še v osebnem blogu: “Lep pozdrav v zasneženo Slovenijo. Vreme nam v Belgiji vsaj za zdaj malce bolje služi kot doma, zato s soigralci nemoteno treniram in se pripravljam na naslednjo tekmo, ko bomo v soboto doma igrali s Cercle Bruggejem. Minuli konec tedna smo bili uspešni, v gosteh smo premagali Zulte Waregem, osvojili pomembne tri točke, predvsem pa si je naša ekipa povrnila samozavest. Uspeh nas je še bolj povezal, meni pa je dosežen zadetek potrdil prepričanje, da vztrajam na pravi poti. Ko se je zatresla mreža, so se v meni spet prebudili občutki, ki sem jih tako pogrešal. Verjamem, da z nekaj malega sreče, predvsem pa z veliko odrekanja, do konca sezone lahko izpolnimo cilj, ki so si ga v klubu zadali.”

“Ker se je od mojega zadnjega oglašanja zgodila sprememba strokovnega štaba pri Lierseju, želim to priložnost izkoristiti za zahvalo Slaviši Stojanoviću ter njegovima pomočnikoma Milošu Kostiću in Bratislavu Živkoviću. Hvala predvsem zato, ker so verjeli vame in mi, ko sem to najbolj potreboval, zaupali. Vsem trem želim obliko uspeha v nadaljevanju njihovih karier,” se je na zdaj že nekdanjo trenersko ekipo spomnil 26-letni Primorec in se za konec zahvalil še zvestim spremljevalcev: “Na koncu se želim za podporo zahvaliti vsem vam, ki mojo pot spremljate preko moje spletne strani in mojih kanalov na družabnih omrežjih. Iz dneva v dan vas je več, kar me neizmerno veseli in tudi motivira. Upam in prepričan sem, da se bomo skupaj še velikokrat veselili.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundži ni uspelo, Ludogorec v Zagrebu kar trikrat videl rdeče

Slovenski dvojec pri Ludogorcu, Ante Šimundža in Žan Karničnik, sta zaključila z boji za u…