Robert Berić je bil znova junak dunajskega Rapida, ki se je na gostovanju pri Wiener Neustadtu, predzadnji ekipi avstrijske Bundeslige, veselil še trinajste zmage v letošnji sezoni, s katero so se Dunajčani znova povzeli na drugo mesto ligaške razpredelnice.


Za zmago Rapida je bil dovolj le en zadetek, pod katerega se je v tretji minuti nadaljevanja podpisal prav 23-letni Krčan. Berić, ki je odigral celotno srečanje, je v 48. minuti, po podaji Philippa Schobesbergerja, zadel z bližine in se veselil še 17. ligaškega zadetka v letošnji sezoni, s čimer se je nekdanji nogometaš Krškega, Interblocka, Maribora in graškega Sturma še utrdil na drugem mestu ligaške razpredelnice. Rapid se je z novo zmago vodilnemu Salzburgu, ki je včeraj izgubil na gostovanju pri Wolfsbergerju, za katerega pa Tadej Trdina ni igral, približal na šest točk zaostanka.

Berić, ki ga je selektor Srečko Katanec uvrstil na reprezentančni seznam za tekmi s San Marinom in Katarjem, bo na jutrišnji reprezentančni zbor prišel še z enim spominkom, z modrico na levem očesu. Berić je za Sky po tekmi dejal: “Verjamem, da smo bili danes boljše moštvo. Tekma na zahtevnem igrišču je bila izredno zahtevna, vseeno pa so najpomembnejše tri točke, zaradi katerih lahko gremo v miru na premor.”

Foto: Twitter

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …