Nogometaši Mure so se znašli v nič kaj zavidljivem položaju. Že več kot dva tedna mineva od zadnje tekme, pretekli vikend so izpustili tekmo kroga zaradi okužb v taboru Olimpije. Vendar se morajo situaciji prilagoditi in vse misli usmeriti v jutrišnje srečanje. Na Ljudskem vrtu bodo gostili zvezdniško zasedbo Tottenhama. Povsem jasno je kdo je v vlogi favorita, mnogi pa so prepričani, da Mura nima niti najmanjših možnosti.


Za Ekipo je Nardin Mulahusejnović o jutrišnji tekmi povedal: “pripravljamo se po najboljših močeh, na zadnji letošnji preizkušnji na mednarodnem prizorišču pred našimi navijači se razumljivo želimo predstaviti v čim boljši podobi. Dali bomo vse od sebe, to lahko obljubim in res močno upam, da bomo odigrali dobro tekmo.”

Na Ljudskem vrtu bi bilo kaj drugega kot zmaga gostujoče ekipe veliko presenečenje: “seveda je popolnoma jasno, kdo je favorit. Vemo, da mnogi govorijo, da nimamo niti najmanjših možnosti, takšnega razmišljanja kakopak nikakor nočemo sprejeti. Gotovo bomo storili vse, da bi se na dvoboj čim bolje pripravili. Nikoli se ne predajam, takšna je tudi miselnost naše ekipe. Treba je dati vse od sebe, pokazati vse svoje sposobnosti in če je to premalo, potem nimam nikakršne težave čestitati boljšemu. Nikoli pa se ne predajam že vnaprej in se nikoli ne bom.”

V taboru Mure pa se bodo po sezoni lotili še enega projekta. Kot je povedal športni direktor bodo v poletnih dneh začeli s prenovo stadiona. Načrte že imajo pripravljene, potrebujejo samo še primernega izvajalca. Kot so sporočili se obeta temeljita prenova. Pot, ki vodi iz slačilnice na nogometno zelenico pa naj bi po prenovi bila tudi ogrevana.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Konferenčna liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ante Šimundža: Nočemo, da bi bil Tottenham naš labodji spev

Danes nogometaše Mure ob 21. uri čaka zadnje evropsko srečanje. Na stadionu GelreDome jih …