Mura je na zadnjem srečanju proti Tottenhamu odigrala najodmevnejšo mednarodno tekmo v zgodovini kluba. Res je, da so na tekmi visoko izgubili, a so vseeno pustili ogromen pečat. Za domačo ekipo so morali zaigrati najboljši posamezniki, da so si uspeli zagotoviti tako visoko zmago. Danes pa v goste prihaja drugačen Tottenham, s povsem drugačnim trenerjem na čelu.


Na novinarski konferenci, katero so povzeli pri Ekipi, pred odhodom v Slovenijo je Conte o svoji ekipi povedal: “v Slovenijo potujejo vsi, ki so na voljo. Jasno, moral bom rotirati, to sem rekel že po zadnji prvenstveni tekmi. Nekateri nogometaši so utrujeni, aktivni so bili med reprezentančnim odmorom, tudi mi smo ogromno delali v zadnjih tednih, urnik je bil naporen, po drugi strani pa imamo nogometaše, ki nujno potrebujejo minutažo, tudi jaz jih moram bolje spoznati. Vsi morajo biti pripravljeni, da bodo igrali. Za nas je tudi to tekmovanje pomembno, lotiti se ga moramo z vso resnostjo, resno se moramo lotiti tudi te tekme.”

O Muri pa je govoril z izbranimi besedami: “Mura ima dobro ekipo in morali bomo ostati zbrani. Dobro so organizirani, praviloma igrajo v sistemu 3-4-3, imajo odličnega trenerja in kot sem že rekel, to tekmo moramo jemati skrajno resno. Mentalno moramo biti pravi in dati vse od sebe.”

Kot lahko izberemo iz Contejevih besed danes ne želi ničesar prepustiti naključju in lahko na igrišču od prve minute pričakujemo zares zvezdniško zasedbo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Konferenčna liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ante Šimundža: Nočemo, da bi bil Tottenham naš labodji spev

Danes nogometaše Mure ob 21. uri čaka zadnje evropsko srečanje. Na stadionu GelreDome jih …