Danes nogometaše Mure ob 21. uri čaka zadnje evropsko srečanje. Na stadionu GelreDome jih čaka izjemno težka naloga, saj gostujejo pri nasprotniku, ki nujno potrebuje zmago za napredovanje. Velik udarec za slovensko ekipo pa je tudi ta, da se bodo francoskemu predstavniku zoperstavili močno oslabljeni. Vendar vseeno želijo evropsko tekmovanje zaključiti z odliko, ne želijo pokvariti vtisa, katerega so si zgradili z dobrimi predstavami.


Pred zadnjim evropskim obračunom je za Ekipo spregovoril tudi prvi mož črno – belih Ante Šimundža: “kar zadeva medije in javnost, je gotovo tako, mi se poskušamo ne ozirati na le eno tekmo. Vsekakor pa je to pozitivno vplivalo na samozavest in hkrati pomeni potrditev dela, ki ga opravljamo.” Govoril je o treh zaporednih zmagah, ki so jih zabeležili pred tem gostovanjem.

O zadnji tekmi pa je povedal: “vemo, v kakšni situaciji so tekmeci. So v igri za napredovanje v izločilne boje, za njih je tekma izredno pomembna, za nas izredno zahtevna. Da, težko bo, toda v konkurenčnosti smo v skupini naredili korak naprej in naša želja je pokazati, da lahko tudi na tako visoki kakovostni ravni ponavljamo dobre stvari. Nočemo, da bi bil Tottenham naš labodji spev. Tako kot poskušamo rasti v domačem prvenstvu, si to prizadevamo tudi na mednarodnem prizorišču. Seveda pa moramo v prvi vrsti še naprej ostati trdno na tleh.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Konferenčna liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović med najboljšimi vratarji v konferenčni ligi

Mura je pred dobrim tednom dni odigrala svojo zadnjo tekmo na evropskem prizorišču, na gos…