Pri Sindikatu profesionalnih igralcev nogometa Slovenije so tudi med letošnjim tekmovalnih premorom sestavili moštvo nogometašev, ki so brez kluba. Selekcijo “brezposelnih” nogometašev tudi letos vodi nekdanji napadalec Ermin Raković, ki lahko računa na nekaj zanimivih imen.


SPINSovci v teh dneh trenirajo na Bledu, saj se, potem ko so v minulem tednu ugnali bolgarske kolege, pod vodstvom trenerja Rakovića, njegovega pomočnika Igorja Lazića in trenerja vratarjev Nihada Pejkovića pripravljajo na gostovanje v Franciji. Tam bodo Slovenci odigrali drugo kvalifikacijsko tekmo v okviru mednarodnega turnirja FIFPro Tournament 2015, nasprotnik bo moštvo francoskega sindikata, ki se je v prvem krogu namučilo z malteško selekcijo. Danes popoldne, s pričetkom ob 18. uri, čaka ekipo pripravljalna tekma z ljubljansko Olimpijo, ki v teh dneh ravno tako trenira na Bledu. Na petkovem letu v Pariz bo ob trenerskem štabu sedemnajsterica nogometašev.

Slovenske barve bodo v soboto branili Alen Frlež, Jure Srnec, Davor Škerjanc, Matej Centrih, Patrik Bordon, Matic Lukman, Luka Vrhunc, Anej Lovrečič, Erik Salkić, Alan Halilović, Rok Elsner, Goran Volaš, Boštjan Gaberšček, Bojan Djukić, Matija Boben ter tudi Japonca Eito Furuyama in Yuto Kubo, ki smo ju lahko v drugi polovici minule sezone spoznali v dresu Radomelj oziroma Celja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milošević bo prevzel Olimpijo

Kot poroča portal Direktno. bo Savo Milošević prevzel vodenje ljubljanske Olimpije. Bivši …