Izšla je biografija Marcosa Tavaresa, knjiga, katera se je napovedovala že nekaj časa. Dolgoletni kapetan Maribora je včeraj ob predstavitvi v SNG razkril njen naslov. Naslov pa se zdi kot narejen za to biografijo. Legenda, saj velja za pravo legendo mariborskega kluba, klub v katerem je pustil ogromen pečat in mu dal vse, kar lahko nogometaš klubu da.


V knjigi razkriva svojo življenjsko zgodbo, kako je deček iz revne Brazilije postal večna legenda Maribora. Na predstavitvi je s polno čustvi in navdušenosti ob izdaji biografije povedal: “v čast mi je, da svojo zgodbo lahko delim z vami. Ta ni bila vedno svetla, naredil sem tudi veliko napak in prestal številne preizkušnje. Upam, da se bodo lahko ljudje iz mojih napak učili.”

Knjiga ima dva avtorja. Prvi avtor je Boštjan Narat, ki opisuje Tavaresov uspeh v Mariboru, druga avtorica Janja Vidmar pa se je dotaknila skromnega življenja v Braziliji in same življenjske zgodbe. Od danes naprej je na voljo v trgovinah, preko spleta pa jo je mogoče kupiti že nekaj časa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Poraz slovenske futsal reprezentance

Slovenska futsal reprezentanca je današnjo tekmo proti Češki izbrani vrsti izgubila z rezu…