Naša futsal reprezentanca je že v nedeljo trenirala v Brežicah, kjer so se zbrali za prijateljski tekmi, kateri jih čakata danes in jutri. Danes v Zagrebu, jutri v Brežicah. Vstopnice za jutrišnji obračun bodo na voljo dve ure pred obračunom v dvorani, za ogled tekme pa je potrebno izpolnjevati pogoj PCT.


Nogometaši so na manjše priprave prispeli polni dobre volje in v polnem pričakovanju dveh tekem proti našim južnim sosedom. Te dve tekmi bosta pokazali kakšna je forma pred začetkom prvenstva.

Za Ekipo je pred začetkom nekaj besed strnil tudi Alen Fetić: “pred nami sta dve izredno zahtevni tekmi. Vemo, kako kakovostna je Hrvaška, kateri igralci igraj za to vrhunsko ekipo.” Alen je za našo reprezentanco v vseh nastopih prispeval 48 golov. “To bo pravi test za nas, da bomo videli kje smo, kam spadamo. Zelo vesel sem, ker smo se spet zbrali, da se končno spet vidimo. Lep čas je že od našega zadnjega zbora.” Zaključil pa je v polnem pričakovanju prvenstva: “vsi komaj čakamo evropsko prvenstvo. Časa ni več veliko. Po novembrski akciji sledita še dve tekmi decembra, potem pa bo že januar, ko moramo biti v optimalni formi.” Alen prihaja na zbor v odlični formi, saj je v tej sezoni za ekipo Petrarce zadel že trikrat.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Mali nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nova zaupnica trenerju Morini

Futsal klub Dobovec bo v novo sezono znova vstopil s trenerjem Kujtimom Morino, ki je sode…