Danes bosta zaostalo srečanje 21. kroga Prve lige Telekom Slovenije na stadionu Matija Gubca odigrala domača ekipa Krškega in gostje iz Kranja. Obe ekipi sta v minulem tednu doživeli poraza. Triglav je klonil v Kidričevem pri neposrednemu tekmecu Aluminiju, Posavci pa so doma morali priznati premoč ekipi Domžal.


Krčani so po hitrem vodstvu proti Domžalam, zadetek iz prostega strela je že v drugi minuti srečanja dosegel Leo Ejup, v nadaljevanju popustili in na koncu v samem zaključku srečanja tudi ostali brez ene same točke. Po besedah domačega trenerja, bi si v tej tekmi zaslužili kaj več kot le časten poraz. Tokrat se bodo pomerili s Triglavom, s katerim so se v tej sezoni na domačem igrišču že pomerili in se takrat razšli z neodločenih 1:1. Od takrat je domača ekipa doživela korenite spremembe, tako da nas čaka povsem drugačno srečanje. Po odsluženi kazni se v domačo ekipo vrača najboljši asistent lige, Tonči Mujan, kar je vsekakor dobra novica za domačega stratega Alena Ščulca.

Podobno kot Krčani, so tudi Kranjčani v minulem krogu izgubili. Premoč so morali priznati Aluminiju, ki je ob odigrani tekmi več, tako prednost pred kranjskimi Orli povečal na šest točk. Rezultat 3:1 ne kaže realne slike dogajanja na igrišču, saj so si Kranjčani priigrali lepe priložnosti, in se le svoji neučinkovitosti lahko zahvalijo, da so prizorišče v Kidričevem zapuščali praznih rok. Danes se bodo pomerili s Krškim, s katerim imajo pozitivno bilanco iz prejšnjih dveh srečanj, saj so ob že omenjenem remiju na gostovanju, slednje doma premagali s 3:1. Prednost Orlov pred zadnje uvrščenim Ankaranom znaša le dve točki, tako da bo potrebno čimprejšnje zbiranje novih točk, če se nočejo še bolj približati zadnjemu mestu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Ljudskem vrtu zabrneli delovni stroji

Po sobotni tekmi med Mariborom in Aluminijem, na kateri se je pred 10.000 gledalci z zmago…