V preteklosti je bilo s strani Dejana Stefanovića, predsednika Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije, proti nogometni zvezi izstreljenih nekaj strupenih pušcic, poleti pa bosta SPINS in NZS z roko v roki pomagala nogometašem brez pogodbe.


Selekcija SPINS, ki jo je sestavljajo nogometaši brez kluba, se bo v domu slovenskega nogometa opravila priprave za turnir FIFPro, ki bo v začetku julija na Hrvaškem. “Ekipa SPINS, ki jo bo s svojima pomočnikoma vodil Ermin Raković, se bo na Brdu pri Kranju pripravljala od 16. junija do 29. junija. Turnir FIFPro bo na regionalni ravni organiziral hrvaški sindikat profesionalnih nogometašev (HUNS), potekal pa bo med 30. junijem in 2. julijem. Slovenijo bodo na pripravah predstavljali nogometaši, ki v tem obdobju še ne bodo imeli sklenjenih pogodb za prihajajočo sezono,” so zapisali pri zvezi.

NZS je sindikalni ekipi, ki je v preteklih letih trenirala predvsem na ljubljanskih igriščih, omogočila brezplačno uporabo infrastrukture ter vseh pripadajočih pripomočkov v okviru Nacionalnega nogometnega centra Brdo, sodelovanje obeh subjekot pa je kot vzor vsem ostalim označil tudi Stefanović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vinčiću tudi otoški derbi

Po debiju na SP, ko je odsodil obračun Argentine in Savdske Arabije, bo mariborski sodnik …