Tudi četrti krog 3. SNL vzhod bo prinesel kar nekaj zanimivih dvobojev. Nogometaši Ljutomera na svojem terenu pričakujejo Muro. Prleki trenutno zasedajo odlično drugo mesto prvenstvene razpredelnice, tokrat pa bodo gostili ekipo, ki letos še ni pokazala svojega pravega obraza, za nameček pa je za črno-belimi še zahteven pokalni obračun s Celjani, ki so ga grofje dobili z zanesljivih 0:3.


Tudi Bakovci bodo skušali ohraniti dober vtis s prvih prvenstvenih tekem, a tokrat bo nasprotnik sila nevaren, hkrati pa ne bodo mogli računati na Buzetija in Krefta, ki sta v preteklem krogu prejela rdeča kartona. V goste prihajajo Križevci, ki so v preteklem krogu pred več kot sedemsto gledalci premagali Muro in v letošnji sezoni kot novinci v ligi še niso okusili grenkobe poraza. Ravno nasprotno velja za Lendavčane, ki so na prvih treh tekmah zabeležili tri poraze. V lendavskem Športnem parku se bosta v soboto pomerili ekipi Nafte 1903 ter Tromejnik. Tudi moštvo iz Kuzme v novo sezono ni krenilo najbolje, saj ima v treh krogih na svojem kontu vsega točko.

V nedeljo se prav tako obeta nekaj zanimivih dvobojev. V Grad tokrat odhajajo nogometaši Rakičana, ki so trenutno dvanajsta ekipa prvenstva. Tudi Grad letos še ni prikazal prave igre, saj je slavil zgolj na goričkem derbiju proti ekipi Tromejnika. Veliko presenečenje letošnje sezone, ekipa Polane, bo na domačem stadionu gostila lanske prvake iz Odrancev. Ekipi sta sosedi na lestvici, vendar so trenutno v prednosti Polančani, ki imajo točko več kot petouvrščeni Odranci. Lanski prvaki bodo nastopili brez dveh kaznovanih igralcev, Bojana Matjašeca in Gregorja Pavla. Beltinci, vodilna ekipa prvenstva, bodo svojo četrto tekmo odigrali na domačem igrišču proti ekipi Črenšovcev, ki v goste odhaja brez kaznovanega Horvata. V Martjancih se bosta pomerili še enajsterici domače Čarde in gostje iz Turnišča.

Pari četrtega kroga 3. SNL vzhod:
AVTO RAJH LJUTOMER – NŠ MURA
ŠNK BAKOVCI – LESOPLAST KRIŽEVCI
NAFTA 1903 – TROMEJNIK G-SUKIČ (sobota, ob 16.30)
GRAD – RAKIČAN METROPOL KAVARNE
POLANA – ODRANCI
ND LUŠT BELTINCI – ČRENŠOVCI
ČARDA – TURNIŠČE (nedelja, ob 16.30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rogaška zadržala trenerski štab

Iz vrst NK Rogaška so sporočili, da so uspešno zadržali trenerski štab iz pretekle sezone.…