Že včeraj smo poročali, da naj bi Gregor Bajde, nogometaš Celja, v prihodnjih urah okrepil državne prvake iz Maribora. Mladi reprezentančni napadalec je za Celjane v Prvi ligi zbral 78 nastopov. Danes pa je postalo jasno, da je postal novi član državnih prvakov. Pogodba med Maribor in Bajdetom bo veljala do leta 2018.

Vse se je odvilo na hitro, vesel sem, da sta se kluba dogovorila o sodelovanju. V čast mi je, da bom lahko del te zgodbe. Nov začetek v Mariboru pomeni novo stopničko v karieri, mislim, da je to prava pot. Zavedam se, da sem prišel v največji slovenski klub, kjer je velika konkurenca, kar je razumljivo na tem nivoju. Zdaj je vse odvisno od mene, trudil se bom na treningih in pri vsakdanjem delu, da bi si priboril priložnost za igro“, je za uradno spletno stran NK Maribor povedal enaindvajsetletni napadalec. Še vedno pa ni jasno, ali to pomeni tudi odhod katerega izmed napadalcev štajerskega ponosa.

Višina odškodnine, ki jo je Maribor plačal Celjanom ni znana. Po neuradnih podatkih bi se naj gibala med 300 in 500 tisoč evri.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…