Na Vrhniki več kot očitno kažejo ambicije po “prvoligaški sceni”, kar je v intervjuju potrdila tudi Daniela Ivanović, saj so se okrepili s štirimi nogometašicami. Ob izkušeni Barbari Lah in Andreji Prek sta v moštvo prišli še mladi Marina Mozoli in Nina Vršec. Za nekatere odmevne prestope so poskrbeli tudi na severovzhodu Sloveniji, saj je Cerkvenjak pod svoje okrilje uspel zvabiti kar tri nogometašice, ki so že bile članice omenjenega kluba.


Vrhnika se je v mesecu januarju okrepila z nekaterimi prepotrebnimi okrepitvami, tudi na mestu vratarke. Po registracijskem zapisniku sodeč so ŽNK Vrhniko okrepile Barbara Lah, Marina Mozoli, Andreja Prek in Nina Vršec. Barbara Lah, sedaj že bivša vratarka Extrema, bo vsekakor ena ključnih okrepitev Vrhnike. Strokovni štab modro-rumenih si je že celotno sezono prizadeval svoje moštvo okrepiti z vratarko, ki bi imela izkušnje. 22-letna vratarka je še v tretjem krogu državnega prvenstva v futsalu odlično zastopala barve Extrema. Tudi Andreja Prek, nekdanja nogometašica Ankaran-Hrvatinov, se lahko pohvali s prvoligaškimi izkušnjami, saj je v minuli sezoni odigrala pet prvenstvenih tekem. Marina Mozoli in Nina Vršec pa sta igralki letnika 1998 in 1996, kar vsekakor pomeni, da na Vrhniki skrbijo tudi za prihodnost ženskega nogometa v svoji okolici.

Pri Cerkvenjaku pa so se okrepili s tremi igralkami, ki imajo takšne in drugačne izkušnje. Kar dve nogometašici prihajata iz rivalskega okolja in sicer iz Slovenskih goric, a velja omeniti, da sta Anita Fekonja in Anita Čuček  v preteklosti že nosili dres Cerkvenjaka. Da pri Cerkvenjaku dobro delajo pa so potrdili še s prestopom Anite Breznik, ki je v preteklosti nosila barve Teleing Pomurja in bila ravno tako tudi članica Cerkvenjaka.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mlajše selekcije Radomljank v leto 2023 vstopile z jasnim ciljem

Članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje bo v nogometno pomlad vstopila kot tretj…