Ženska članska izbrana vrsta bo v začetku aprila reprezentančni premor izkoristila za gostovanje pri Madžarkah, s katerimi bo odigrala prijateljsko srečanje, zadnje pred žrebom kvalifikacijskih skupin za svetovno prvenstvo 2019.


Selektorja Damirja Roba lahko veseli dobra forma Mateja Zver, ki se je v včerajšnjem obračunu St. Pöltna in Landhausa izkazala s kar tremi zadetki. Šestouvrščena ekipa avstrijskega prvenstva je v obračunu z avstrijskimi prvakinjami presenetljivo vodila že z 0:2, nato pa je stvari v svoje roke prevzela Zverova, ki je v sodniškem dodatku, minuto po drugem zadetku gostujočega moštva, znižala zaostanek gostiteljic.

Prava mojstrovina, ki bi ji jo zavidali tudi najboljši mojstri, je Prekmurki uspela v drugem polčasu, saj je v četrti minuti nadaljevanja z natančnim udarcem pod prečnik zadela z razdalje več 25 metrov. Zgolj štiri minute kasneje, po tem ko je vmes že zadela Alexandra Biroova, je Zverova dosegla še tretji zadetek na tekmi, skupno pa že desetega v sezoni, s katerim se je zavihtela na drugo mesto ligaške lestvice strelk.

Zverova in soigralke sicer korakajo proti novemu naslovu, saj ima St. Pölten pred drugim Neulengbachu s točko več že deset točk prednosti.

Zusammenfassung 01.04.17 SKN St. Pölten Frauen – USC Landhaus

Hier findet Ihr eine Zusammenfassung des heutigen Spiels.

Objavil/a SKN St.Pölten Frauen dne 1. april 2017

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nov vihar! Skrivnostni investitorji in združitev moške ter ženske ekipe

Ozračje okoli Olimpije, tudi v trenutkih, ko se zdi, da so kot iz pravljice, ne more biti …