Medtem ko smo polfinalne par Pokala Slovenije dobili že v ponedeljek, so včeraj popoldne na sedežu Nogometne zveze Slovenije, na Brdu pri Kranju, opravili tudi žreb polfinalnih tekem ženskega pokalnega tekmovanja.


Že jeseni je bilo jasno, da se prvič po štirih letih ne bo ponovil finalni obračun Pomurja in Rudarja, saj so Velenjčanke s pokalnim udejstvovanjem po porazu v Beltincih zaključile že v četrtfinalu. Med najboljša štiri moštva so se z zmago v prvem krogu prebile Ankarančanke, ki so bile v četrtfinalu proste, po slednjem pa so se Primorkam pridružile še igralke Pomurja, Radomelj in Velesovega. Medtem ko so Beltinčanke ugnale Rudar, so se Radomljanke poigrale z Mariborom, Velesovo pa je v tesnem obračunu izločilo ljubljansko Olimpijo.

Ples kroglic je odločil, da se bodo Pomurke za še peti zaporedni finale pomerile z Velesovim, dvoboj Ankarana in Radomelj pa bo zmagovalkam prinesel sploh prvi finale. Polfinalna obračuna bosta odigrana 13. marca, teden pred začetkom nadaljevanja državnega prvenstva, o finalnih vstopnicah odloča zgolj ena tekma.

Polfinalni pari Ženskega pokala Slovenije:
ŽNK VELESOVO – ŽNK POMURJE
ŽNK ANKARAN – ŽNK RADOMLJE

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Ženski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

NLB mladim Radomljankam omogočila druženje z reprezentanti Slovenije

Mlade igralke Ženskega nogometnega kluba Radomlje so se v torek odzvale povabilu Nove Ljub…