RADOMLJE 1:8 SLOVENJ GRADEC
Strelke: Kralj (84′); Prašnikar (4′), Marolt (8′), Pijukovič (45′), Prašnikar (49′), Pijukovič (51′), Malinić (53′), Prašnikar (64′), Murič (81′)


Radomlje: Čevnik, Jereb Maruša (Rebolj 58′), Šarlah (Zupan 83′), Murovec, Kralj, Breznik, Jereb Manca (Zalaznik 89′), Bogolin, Šoronda (Slana 73′), Ivanuša (Gadnik 58′), Boh
Rudar Škale: Horvat, Cafuta (Pijukovič 31′), Jevtić, Zagajšek (Berdnik 63′), Nagy (Lukek60′), Bric, Ljubec, Murič, Marolt (Dervič 73′), Prašnikar (Praprotnik 77′), Malinić

Vsekakor derbi kroga in presenečenje Velenjčank, ki so se z visoko zmago zavihtele na sam vrh prvenstvene lestvice. Več kot očitno je, da se Lara Prašnikar odlično znajde med članicami, saj je tokrat dosegla svoj prvi ‘hattrick’ v članskem moštvu in tako s petimi zadetki zasedla vrh lestvice strelk. V moštvo Radomljank sta se vrnili Šoronda in Ivanuša, ki pa nista mogli preprečiti poraza proti razigranim Velenjčankam.

Lara Prašnikar je blestela v vsem svojem sijaju (Foto: Ana Kos)
Lara Prašnikar je zablestela v vsem svojem sijaju (Foto: Ana Kos)

K visoki zmagi Velenjčank je prispeval še slab dan prve vratarke domačink Čevnikove. Na žalost domačink se druga tekma prve slovenske ženske lige, na kateri je debi doživela Šoronda in povratek pa Ivanuša, ni končala po željah Radomljank. Že v naslednjem krogu bi si lahko Radomljanke zacelile rane na gostovanju v Slovenj Gradcu, Rudar Škale pa čaka težka preizkušnja proti Mariborčankam.

Foto: Rok Zore

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

ŽNK Radomlje Medex iz Ajdovščine s tremi točkami

Rumenosrčne prestolnico burje zapuščajo s tremi točkami. Za drugo zaporedno zmago članske …